lördag 5 oktober 2024

Just nu - oktober

Första lördagen i månaden hakar jag som vanligt på den ny-gamla kulturkollutmaningen.

Just nu ...

... läser jag ... Redemption Point av Candice Fox. Den är andra delen i serien Crimson Lake och utspelar sig i Australiens outback och har två väldigt intressanta och speciella huvudkaraktärer. Med krokodiler och andra hemskheter.

... ser jag på ... massor av TV. Bland annat Över Atlanten, The floor, Race around the world, Idol, Wahlgrens värld, Fråga Lund, Kockarnas kamp, The challenge, Hela Sverige bakar ... det känns som att jag kanske har missat någon, men det är i alla fall så många att vi knappt hinner se någon "vanlig" TV-serie. I söndags fick vi dock lite tid över och då började jag titta på andra säsongen av NOS4A2 och senare på kvällen fick vi för oss att börja se fjärde säsongen av Only murders in the building.

... lyssnar jag på ... jag önskar faktiskt att jag hade lust att lyssna på någon musik, men när jag har möjlighet så föredrar jag faktiskt tystnad.

... njuter jag av ... hösten? När det är klara dagar så är det fantastiskt med höst.

... längtar jag efter ... att bli frisk. Jag är så sjukt less på att man numera tydligen alltid blir sjuk så fort man reser ihop med andra.

2 kommentarer:

  1. Fjärde säsongen av OMITB har jag tänkt börja se snart. Ligger alla avsnitten ute? Krya på dig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Förkylningen är mycket bättre, men det släpper inte riktigt. Tyvärr så är inte alla avsnitten ute, något jag tyvärr hade missat. Sista verkar släppas 29/10 så det är inte så länge kvar.

      Radera