fredag 14 oktober 2022

Nytt i hyllan

När vi åkte iväg på semester så hade jag inte en tanke på att det kunde komma böcker som måste hämtas (inga andra paket väntades, eftersom jag hade beställningsförbud de sista veckorna just på grund av att det inte skulle komma något med posten). Det slog mig ungefär efter en vecka, att brev/paket inte ligger kvar längre än två veckor. Samma tid som vi var borta. När vi kom hem så låg det minsann två avier där, det var dock omöjligt att se när de kom, men båda bokpaketen fanns kvar att hämta 🙂

Iskall sol av Lilja Sigurðardóttir dök upp på min bokradar när jag gick igenom intressanta boksläpp för augusti. Isländska författare har en förmåga att dyka upp där. Detta ska tydligen vara första delen i en serie om Áróra. Tack till Modernista!

Dödsdansen av Maria Grund var den andra boken som hade kommit. Detta är andra delen i serien Berling & Pedersen (och en osannolik samling av dysfuntionella poliser). Jag var inte överförtjust i första delen, men jag är helt klart tillräckligt nyfiken för att ge serien en andra chans. Tack till Modernista!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar