fredag 11 augusti 2023

Nytt i hyllan

Det har varit väldigt tyst på nytt-fronten ganska länge nu, men en bok har hittat hem till mitt nya hem. Via omväg.
När vi skulle ta en sista titt på den gamla lägenheten så låg det ett litet bokpaket där. Trots att jag har betalat för eftersändning till den nya adressen. Nåväl, den här gången gick det bra, men nu har vi inga nycklar till den längre och min gissning är att de som flyttat in där nu inte bryr sig för fem öre om de får något som inte är deras. I alla fall ... i där låg andra delen i Áróra-serien, Blodrött hav av Lilja Sigurðardottir. Jag har ännu inte läst den första, men isländskt brukar passa mig mycket bra.

4 kommentarer:

  1. Jag är verkligen nyfiken på den serien. Men har så många böcker som ligger och väntar. Och ljudbokslyssnandet går ner under sommaren. Skönt i alla fall att du kunde ta det här paketet och störigt med att det ens hamnade där. Jag hoppas att ni börjat få ordning i ert nya hem.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tror att jag måste putta upp första boken i läskön, det här låter spännande. Hoppas att inte fler blev och liknande har hamnat på den gamla adressen nu för de som bor där slänger det nog bara. Man kan ju undra varför man betalar för eftersändning ...

      Radera
  2. Den hittade hem till mig också. Men det kommer färre böcker numera.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, betydligt färre böcker. Vilket ju är både bra och dåligt.

      Radera