fredag 18 augusti 2023

Nytt i hyllan

Äntligen kom det ett bokpaket till min nya adress! Nu vet jag att den funkar 🙂
I min bokspaning för augusti så fick jag ögonen på Daisy Darker av Alice Feeney, en författare som jag har varit nyfiken på länge nu. I tisdags dök den upp i brevlådan. Den låter väldigt spännande. Nu är bara frågan om jag ska läsa denna, nya, eller om jag först ska ge mig på den äldre som stått i bokhyllan i drygt två år ... Jag gillar ju att läsa böcker i den ordning de har getts ut, om inte annat för att få en känsla av utveckling. Tack till Modernista!

När jag slutade jobbet i förra veckan så fick jag den bästa present man kan tänka sig: ett presentkort på Akademibokhandeln. Som av en händelse så hade jag sett att Håkan Nessers nya, Det kom ett brev från München, hade vänpris nu i augusti. Jag var inte sen att inhandla mitt exemplar. Kanske kan den till och med bli läst i år, nu när jag ändå håller på att läsa ikapp serien om Barbarotti.

4 kommentarer:

  1. Ja som jag skrev på Instagram - verkligen en bra avskedspresent!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det här var nog den första arbetsplats jag varit på där de verkar ha förstått vad jag är intresserad av. Mitt förra jobb, där jag var i fem år, tyckte att det passade att ge mig rödvin och mögelostar. Då drack jag inte något rödvin alls (vilket jag har börjat lära mig att göra till mat nu) och mögelostar äter jag fortfarande inte.

      Radera
  2. Daisy Darker verkar riktigt spännande! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var när att det var den jag plockade fram nu, när jag valde utanför planeringen.

      Radera