fredag 27 december 2013

Jag kunde inte låta bli

Många är det som läst och tyckt om Svarthuset av Peter May. Det har varit väldigt spridda åsikter, från usel till fantastisk. Det gör mig väldigt nyfiken och efter vad jag läst så borde den passa mig. Så jag bad Modernista om ett recensionsexemplar och dagarna innan jul så dök den upp här. Den får jag nog läsa ganska så snart.

16 kommentarer:

 1. Jag har den liggandes, har inte påbörjat den men det blir nog i januari... jag ska försöka vara hård med mig själv och verkligen plöja recex i början på året så jag får bort den högen sen blir det att gå ut ännu hårdare med de olästa... Men först lite julklappsböcker ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska nog försöka ge mig på denna senast i mars, jag vill ju inte läsa för många nya böcker när hyllvärmarna bara ökar och ökar.

   Radera
 2. Haha, exakt samma här... Kunde inte hålla mig från att be om ett :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kände bara att detta måste vara något för mig :)

   Radera
 3. Haha ja ibland är det svårt. Jag älskade ju den som sagt som hoppas du också gillar den :) Och God Jul!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Efter vad jag hört så borde det funka :) Hoppas julen varit bra där borta i värmen. För att trösta dig så kan jag ju nämna att regnet bara öser ner, det är runt +8 och gräsmattorna är härligt gröna :)

   Radera
  2. Usch då! Ingen snö :( Men här har det inte varit så mycket bättre under jul fastän tvärt om. Vi har haft runt 40 grader varmt och 100% luftfuktighet. Vet inte riktigt hur det där med luftfuktighet fungerar men det är så varmt och fuktigt att man bara kan sitta inne under luftkonditioneringen som jag egentligen hatar. Fast det skruvade jag upp istället och låtsades att jag var hemma hehe. Hoppas du har haft en fin jul och nyår :)

   Radera
  3. Värme och hög luftfuktighet är något av det värsta jag vet. Bara man rör på sig så blir man genomsvett och på natten så ligger man på något sätt alldeles för nära sig själv :)

   Radera
 4. Jag hade inte bett om den, men fick den ändå. Är ganska nyfiken på den här så kommer nog att läsa den inom kort :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, den kommer att få gå före många böcker :)

   Radera
 5. Jag gillade ju. Miljön hade nog en viss betydelse för den saken! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju miljön som gör mig nyfiken :)

   Radera
 6. Jag bad om den men fick den inte, men jag tog hem den som e-bok.
  Mia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag önskar jag var duktigare på det där med e-böcker, det hade ju varit en stor hjälp för utrymmet :)

   Radera
 7. sv: Jo har läst Myron Bolitar bok 3, vill inom en snar framtid läsa bok 4 men jag vet fortfarande ingenting om bok 5-6-7 hoppas få veta det så jag vet hur jag ska göra sen. för jag har ju redan bok 8...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om du får veta något så får du gärna berätta :)

   Radera