fredag 19 maj 2017

När man tror att man klarat en vecka till

Jag har ju som mål i år (liksom alla andra år) att inte skaffa mig alltför många nya böcker (exakt hur många det är vet jag inte). Inköpen har jag lyckats med ganska bra, om jag får säga det själv, men det droppar in nytt i en stadig ström ändå. Varje vecka när helgen kommer utan att det har dykt upp någon bok så blir jag så nöjd med mig själv. Men så är det ju det där med e-böcker...

Det kom ett mejl från Mörkersdottir & Swedish Zombie där de bjöd på inte mindre än två noveller av Jens Daniel Burman, Göra levande och Svarta ögon. Jag var ju bara tvungen att ladda ner dem.

Bara någon timme senare så kom det ett mejl till, från samma avsändare. Den här gången var det en hel roman, dessutom en som jag haft ögonen på ett tag. Kleptomania av Kristina Hård, första delen i serien Arvet efter Kaiser. Naturligtvis laddade jag ner även den.

Tack till Mörkersdottir & Swedish Zombie!

8 kommentarer:

 1. (jag är återhållsam med recensionsböcker, de förpliktigar :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är jag med, men dessa kan man nog inte se som recensionsexemplar. Alla som prenumererar på deras nyhetsbrev fick böckerna :)

   Radera
 2. Jag tror jag har köpt en enda ny, fysisk bok i år. Sjukt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag köpte en del på bokrean och på Green Friday, men annars har det varit ganska återhållsamt med inköp.

   Radera
 3. Jag laddade också hem både novellerna och boken men när de blir lästa får vi se men jag brukar inte räkna in eböcker som jag får bland mina olästa :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gjorde inte heller det från början. Vilket fick till följd att alla e-böcker låg bortglömda på läsplattan. Nu glömmer jag i alla fall inte bort dem :)

   Radera
 4. Haha, jag var också tvungen att ladda ned dessa ;) Även om blotta beskrivningen av Svarta ögon gav mig rysningar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det går ju liksom inte att låta bli när det kommer böcker i mejlen ;)

   Radera