onsdag 4 augusti 2010

"Luftslott" av Sheila O'Flanagan

Genre: Chick-lit
Antal sidor: 445
Originaltitel: Too good to be true
Översättare: Ylva Stålmarck
Serie: -
Utgivningsår: (första) 2003 (min) 2006
Förlag: Pocketförlaget

Baksidetext
Carey Browne jobbar som flygledare på Dublins flygplats och är van vid att hantera oförutsedda händelser. Så när Ben Russel, en man hon känt i bara fem minuter, friar, tar hon hand om situationen lika lugnt som vanligt - och tackar ja! Mycket till hennes vänners skräckblandade förtjusning...

Trots vännernas tveksamhet och ett kyligt mottagande av Bens syster, Freya, så är Carey fast besluten om att få äktenskapet att fungera. Hon vet att hon funnit sin själsfrände. Om folk bara kunde lämna dem ifred.

Men det verkar som om Ben inte har varit helt uppriktig om sitt förflutna och Carey börjar snart undra om hon inte begått ett stort misstag. När allt kommer omkring, så måste det bara vara för bra för att vara sant.

Min kommentar
Lättsam, lite smårolig och passande att läsa efter en riktigt tung bok eller när man bara vill koppla av. Men det är nog O'Flanagans sämsta hittills. Gillade inte alls karaktärerna, de var överdrivna (hoppas jag) och konstiga. Säkert finns det sådana någonstans i världen, men jag känner inga.

Jag ger den 3.0


Boken kan köpas på AdLibris, Bokia och Bokus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar