tisdag 5 augusti 2014

Mina första köpta e-böcker

Jag tänkte ju att det skulle vara färdighandlat fram till hösten, men så kom det ett mejl från Adlibris...

E-böcker är något som jag inte varit så sugen på att köpa, i alla fall inte så länge de kostar som inbundna böcker och så länge man kan låna dem gratis på elib. I ovan nämnda mejl så handlade det om rea på e-böcker och eftersom e-böcker ju faktiskt inte tar någon fysisk plats i bokhyllan så är det ju fritt fram. Eller hur?

Passade på att, min vana trogen, köpa hela Sandhamn-serien av Viveca Sten (utom den senaste då). I de lugnaste vatten, I den innersta kretsen, I grunden utan skuld, I natt är du död, I stundens hetta och I farans riktning.

Även Donna Tartts Den hemliga historien och Spionen från FRA 2.0 av Anders Jallai fick ta plats på läsplattan.

8 kommentarer:

 1. Ah - då får vi äntligen se vad du tycker om Sandhamnsserien :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kommer nog att dröja ett tag, men så småningom så... Dessutom håller jag på med projektet att lägga till alla e-böcker i Book Collector, så jag inte ska glömma av att de finns :)

   Radera
 2. Åh nej, jag hade missat den rean... Måste stå emot, måste stå emot ;)

  Jag har faktiskt inte köpt en enda e-bok från Adlibris hittills, vilket är lite ironiskt med tanke på vad det är för läsplatta jag har. Men Dito (Bokus) har ju bättre utbud och är oftast billigare.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har ju aldrig köpt e-böcker innan detta, men jag har ju "låtsasköpt"ett par gånger. Dito, är det inte där som man bara kan köpa en e-bok i taget?

   Radera
 3. Sandhamnserien vill jag gärna fortsätta med har hittills endast läst den första boken.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har bara sett ett och annat TV-avsnitt. Och faktiskt inte gillat alls. Men många har sagt att böckerna är bättre och nu var de så billiga så jag kunde inte låta bli :)

   Radera
 4. Har just laddat ner mitt livs andra e-bok. Det tar sig så att säga ...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vänjer mig inte heller speciellt fort :)

   Radera