tisdag 9 september 2014

Augustienkät i september

Nu när hösten närmar sig (redan är här) så dyker det upp den ena höstenkäten efter den andra. Jag är inte den som är den, utan jag hänger på. Denna hittade jag först hos Midnatts tankar.

Vad har du läst i sommar?
Så mycket som möjligt :) För att samla ihop de flesta (alla?) så kan man ju använda uttrycket spänningsromaner.

Vad önskar du att du hade läst i sommar?
Nej, inga önskningar. Jag är nöjd med det jag läste. Eventuellt skulle det ju vara att jag hade läst ännu mer, men man måste ju göra annat också.

Sommarens bästa:
Långhelgen i Göteborg. Och specifikt båtturen runt Hisingen. Saknar havet.

Sommarens sämsta:
Den tropiska värmen. Speciellt på nätterna.

Sommarens favoritklädsel:
Shorts och t-shirt.

Sommarens favoritmat/dryck:
Kall mat, som olika sallader.

Sommarens mest oväntade:
Hmmm, svårt. Det skulle väl kanske kunna vara upptäckten att det faktiskt, till och med, kan bli för varmt för att läsa.

Hur mycket ser du fram emot hösten på en skala från 1-10?
Jag gillar hösten. Oftast. I alla fall när den visar sig från sin bästa sida. I övrigt ser jag fram emot hösten lite mer nu, när jag plötsligt ska åka till Bokmässan. Hösten får... 7 poäng.

10 kommentarer:

 1. Den tropiska värmen gjorde det svårt att överhuvudtaget få något gjort. Det känns som om det var några dagar där när jag bodde hos mina morföräldrar, som har pool, och att folk fick muta mig för att jag skulle lämna den.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack och lov har vi en sådan där mobil AC-apparat i rummet där vi har datorerna så där kunde man i alla fall stå ut. En pool hade inte varit fel :)

   Radera
 2. Ja, det var jobbigt med värmen på nätterna, men för min del blev det alldeles för lite läst. Ser också fram emot att åka till Bokmässan för första gången. Vi kanske ses.
  Kan hända att jag lånar "din" enkät till min blogg vid något tillfälle.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har anmält mig till bokbloggarminglet så jag hoppas jag träffar några bokbloggare i alla fall :)

   Radera
 3. Förstår att bokmässan drar upp höstbetyget :-)

  SvaraRadera
 4. Vad kul att du också ska till bokmässan. Hoppas vi ses där.

  SvaraRadera
 5. Jag älskar hösten, det är då jag lever upp. Så gillar jag vintern med, så nu kommer min tid! Bokmässan har jag aldrig varit på, har inte velat gå själv och har ingen i bekantskapskretsen som delar mitt intresse för böcker...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vintern är min favoritårstid, om det bara är riktig vinter. Sambon delar inte direkt mitt intresse, men han sa att han nog klarar en dag där :)

   Radera