måndag 24 november 2014

Kommande böcker december 2014

Bara ett enda intressant boksläpp i december. Yay!

Skugga av svek I av Diana Gabaldon
Genre: Fantasy
Serie: Outlander (8)
Antal sidor: ?
Utgivningsdatum: 2014-12-02
Förlag: Albert Bonniers

Från Bokus
Året är 1778. Frankrike förklarar krig mot Storbritannien och de brittiska trupperna lämnar Amerika. Mitt i det politiska tumultet återvänder plötsligt Jamie från de döda. I tron att hennes man varit död under alla dessa år har Claire gift om sig med Jamies bäste vän Lord John Grey. Jamies återkomst vänder upp och ner på familjens värld och när Lord Johns son förstår vem som är hans riktiga pappa blir situationen alltmer katastrofal.
Claire och Jamie känner sig lugnade av att deras dotter Brianna befinner sig i trygghet på 1900-talet men i själva verket är det än mer dramatiskt i Briannas värld. Hennes son har blivit kidnappad av en man som är fast beslutad att få veta sanningen bakom familjen Randalls stora hemlighet.


Nu har jag ju ännu inte påbörjat den här serien, men första delen står och stampar ihärdigt i hyllan.

Boken kan köpas på AdLibris och Bokus.

8 kommentarer:

 1. Jag ser mycket fram emot den här :) Fast jag har några böcker kvar innan jag är ikapp.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min boktolva är inte helt spikad för nästa år, men denna kommer nog att vara med där. Om jag inte läser den i december :)

   Radera
 2. Jag har inte heller börjat på serien. Nästan lite skönt att höstens syndaflod med intressanta böcker har avstannat lite :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, men å andra sidan är det ju jul så inflödet av böcker kommer nog inte att minska :)

   Radera
 3. Hm. Misstag att läsa den sammanfattningen när man just börjat se tv-serien...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men... varför var du tvungen att läsa den? ;)

   Radera
 4. Jag har inte heller hittat något intressant i december, förmodligen inte förlagens favoritmånad konstigt nog. Böcker som annars är perfekta julklappar! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, de tycker kanske att det blir för sent att släppa böcker i december, så att folk inte hinner köpa dem. Annars får faktiskt inte jag heller ihop detta. Det var dessutom likadant förra året.

   Radera