onsdag 13 februari 2013

Det saknas några delar...

Jag hittade ju en ny, blivande favorit i höstas när jag läste Stephen Booths första del i serien om Ben Cooper och Diane Fry, Svarta hunden. Tyvärr verkar de tidiga delarna vara helt slut i bokhandel och på förlag, men på en liten utflykt till Burlöv Center och Bokia där så hittade jag del sex och tio för en väldigt billig penning.

Böckerna, Dödens plats och Flickan i floden, kostade inte mer än 39 kronor styck och då är den ena inbunden. När jag betalade dem fick jag veta varför. Just den här bokhandeln säljer inte ut sina rea-böcker till halva rea-priset efter ett tag, utan de ligger kvar där så man kan göra fynd hela året. Fantastiskt bra att veta!


Nu ska jag bara jaga rätt på del två, tre, fyra, fem, sju, åtta, nio, elva och tolv...

16 kommentarer:

 1. Jag har Stephen Booths Iskallt spår(3) & Sista samtalet (9). Del 3 hittade jag på typ reprisen så den är rätt vikt/böjd på ryggen men Sista samtalet är köpt på ica rea för 20:- och är helt oläst. Dessa står olästa i min bokhylla och skulle kunna tänka sig att flytta till dig om du vill :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, vad snällt! Jag är lite känslig för alltför "använda" böcker, men om Iskallt spår inte är för misshandlad så skulle båda gärna få flytta hit :)

   Radera
  2. Iskallt spår är ju rätt misshandlad tyvärr men tänkte då kan du läsa den och sen byta upp den när du hittar en finare :)

   Radera
  3. Du tänkte sååå :) Ja, så kan man ju göra. Smart :)

   Radera
 2. Bokia på Burlöv centrum har jag också varit på många gånger för de är bra och har väldigt många pocket tycker jag.
  Har du nu nära till dem så kan du kanske söka efter Booths böcker på Skivesset på Nobelvägen? Värt ett försök, i alla fall??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är inte så ofta i Malmö, men ibland händer det och då brukar jag nog vara i de trakterna. Tack för tipset!

   Radera
 3. Jag tror jag har I skydd av mörkret hemma, om jag inte skänkt bort den... Har du den?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, I skydd av mörkret har jag inte.

   Radera
  2. Om du inte har fått tag på den den dagen mina flyttkartonger med böcker ska packas upp ska du få den. Jag önskar att jag kunde rota fram den redan nu, men alla lådor står i ett förråd inne i stan och där är allt staplat till max... Sambon får panik bara han tänker på att vi ska tömma det där förrådet när vi hittar hus. :-)

   Radera
  3. Men... vad snällt!

   Flyttkartonger är inget kul, jag är glad att vi blivit av med våra i alla fall :)

   Radera
 4. Mina är ju på engelska och står olästa i hyllan... På bokbörsen.se har de ju en del av honom för inte alltför mycket pengar. Begagnade då.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag lyckades få tag på andra delen i på bokbörsen i alla fall :)

   Radera
 5. Ja men det är väl typiskt jag har nr. 1 min bokhylla oläst.
  Tradera har i alla fall en del.
  Mia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tradera får jag kolla upp också. Tack!

   Radera