torsdag 27 mars 2014

Läsplanering april 2014

Nu är det minsann snart april och våren är väl mer eller mindre ett faktum. Härligt! Det blir ju lite extra dagar lediga i påsk, men jag vågar inte dra till med fler böcker, dessa hoppas jag hinna läsa.

Doktor Sömn av Stephen King.

Stenkistan av Kjell Eriksson. Hyllvärmare.

Onda flickor av Alex Marwood.

Fjäril i koppel av Zinat Pirzadeh. Hyllvärmare

Kommer aldrig mer igen av Hans Koppel. Hyllvärmare

12 kommentarer:

 1. Fjäril i koppel tyckte jag riktigt bra om när jag läste den förra året :) Det är en bok som jag tänker på lite då och då, så det ska bli kul att se vad du tycker. Likaså ska det blir kul att höra vad du tycker om Doktor Sömn!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Doktor Sömn ska jag börja läsa i morgon, får se om det blir något annat gjort i helgen sedan :) Fjäril i koppel låter som en väldigt bra bok.

   Radera
 2. Onda flickor och Fjäril i koppel har jag läst och gillat. :) Doktor sömn är jag lite nyfiken på. Kanske den finns som som ljudbok... Läser en annan Kingbok nu och den är lite småtung att hålla i....;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Onda flickor har jag hört så mycket om att jag inte kan fatta att den legat oläst så länge. Visst finns Doktor Sömn som ljudbok...

   Radera
 3. Onda flickor läste jag nu i mars månad, gillade den verkligen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ska bli väldigt spännande att läsa den, har hört både bra och dåligt om den.

   Radera
 4. SV: Vill gärna ha Dödssynden om du inte skall läsa den mer. Betalar gärna en slant för den. Har inte din mailadress så jag kan maila min adress till dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om du vill veta hur omslaget ser ut så är det detta http://bokslut.blogspot.se/2013/05/dodssynden-av-harper-lee.html. Du får den gärna gratis, om du vill betala något så skulle det ju vara frakten, men den är så liten och lätt att den knappt väger något. Jag tror det räcker med en liten brevpåse :)

   Min mejladress är mejla.monika[kanelbulle]gmail.com.

   Radera
 5. Onda flickor ska jag snart läsa, ser fram emot den. Hoppas på att få läsa riktigt mycket i april. Har inte läst något av Koppel ännu men tänker göra det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, Koppel ska bli riktigt intressant att läsa, har hört jättemycket bra om hans böcker.

   Radera
 6. Ser ut att bli en riktigt bra månad! Tre av dem har jag läst :-)
  Koppel är jag lite nyfiken på.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag har en känsla av att detta kan bli riktigt bra. Det är därför jag vågat klämma in en Kjell Eriksson, som jag inte alls stora höga förhoppningar om.

   Radera