måndag 16 juni 2014

Fler böcker att läsa

Förra veckan var en sådan där vecka när man tycker att allt bara går ens väg. Det började med ett mejl från Stimpla Publishing med en fråga om jag skulle vara intresserad av att få Toms senaste. Med Tom menas så klart Tom Rob Smith och hans senaste är Gården. Om jag var intresserad? Oj, det kändes lite som om jag gick på moln efter det mejlet.

Någon dag senare kom det ett mejl från Christian Unge, som undrade om jag var intresserad av hans senaste bok Kongospår (tack Jenny, för att du tipsade om mig). Naturligtvis var jag intresserad av den, men jag har ju något slags inre tvång att läsa serier i ordning så Turkanarapporten dök upp här.

10 kommentarer:

 1. Jag tänkte att Christian Unges böcker skulle passa dig son handen i handsken. Själv älskade jag "Turkanarapporten" och längtar efter "Kongospår". Hoppas att du gillar serien.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Får se när Turkanarapporten blir inklämd i läslistan, allra senast i augusti borde det bli :)

   Radera
 2. Gården vill jag läsa också, tyvärr fick jag inget mail. Men jag har lite annat att läsa.
  Mia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, de kan ju inte skicka till alla och jag blir extra glad för "spontana" rec ex eftersom jag inte brukar fråga efter dem så ofta själv :)

   Radera
 3. ingen av disse bøkene var kjente for meg, men håper du skriver noen bokomtaler av dem :)
  - Siri

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kommer jag absolut att göra, jag planerar att läsa båda nu i sommar :)

   Radera
 4. Jag blev också glad över mejlet om Gården. Nu har jag inte läst Unges första så där har jag nog inte svarat än (skäms).

  SvaraRadera
 5. Funderar på att läsa Gården, den finns redan på Elib :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är väldigt nyfiken på den och det kliar i fingrarna :)

   Radera