lördag 7 juni 2014

Ny bok. Igen.

Såg boken precis överallt ett tag. Till slut kunde jag bara inte stå emot.
Jag har ju läst fem böcker om Malin Fors av Kallentoft, som jag gillat även om jag blivit lite trött på de dödas röster. Lutteman skrev ju tillsammans med Patrik Sjöberg boken Det du inte såg, som jag också gillade. Tror nog att Kallentoft kan vinna på att ha en medförfattare.

När jag läste om varför serien heter Herkulesserien, en anledning som jag helt missat, så blev jag faktiskt riktigt sugen på att läsa den. Serien ska nämligen bygga fritt på Herkules tolv stordåd. Och Zack ska alltså vara den moderna Herkules. Betyder det att det ska bli tolv delar i den här serien? Jaja, visst kan jag behöva en serie till?

Tack Bookmark Förlag!

12 kommentarer:

 1. Hm, jag har ju verkligen tröttnat på serien, men en ny... Kan du inte läsa den fort så jag vet om jag ska läsa den sen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kan hända att jag läser den som nästa bok, allra senast som nästnästa :) Jag hoppas ju att Lutteman lyckats tona ner de där sidorna av Kallentoft som jag inte gillar.

   Radera
 2. Nämen åh! Jag har inte alls läst något om den här serien, och jag som älskar att läsa om grekisk mytologi och sånt. Måste ju också ha! (Precis som om jag behöver en ny bokserie i mitt liv...;) )

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vi får väl se hur de menar med bygger på, tror inte det handlar om grekisk mytologi så där påtagligt. Försöker i alla fall intala mig det så jag inte ska bli besviken :)

   Radera
 3. Har bara läst första boken av Kallentoft ännu, men den tyckte jag var bra. Det du beskriver om handlingen i den nya serien låter som det skulle vara något för mig. Tycker att mytologi är intressant!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, mytologi är kul! Tror ändå inte att det handlar om "ren" mytologi här.

   Radera
 4. Man blir ju onekligen nyfiken :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst blir man. Kunde inte stå emot :)

   Radera
 5. Mons Kallentoft har jag varit sugen på att läsa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har blivit lite less på Kallentofts andar som pratar, så jag tycker det ska bli spännande att prova något annat :)

   Radera
 6. Det här låter ju onekligen väldigt spännande! Har hittills läst en bok av Kallentoft och den gillade jag och grekisk mytologi klappar ju mitt hjärta lite extra för så det här låter som en bra blandning! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag bara hoppas att det är lite mytologi i den :)

   Radera