torsdag 24 september 2015

Hett i hyllan #6

Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?

Nu har vi faktiskt kommit till olästa böcker inköpta 2011, inte illa va? Bara fyra års fördröjning.

Näste man till rakning är Elias Palm och hans serie om rättsläkaren Ella Andersson. Det här är en av väldigt få serier där jag minsann lyckats låta bli att köpa fler delar. Eller fel delar. Jag har bara den första, Corpus delicti, stående i hyllan. Och där har den stått sedan januari 2011.
Jag måste ha varit väldigt sugen på den eftersom jag köpte den till fullpris. Inbunden. Väldigt märkligt detta, den verkar ju ha allt som jag vill ha i en bok ändå har den blivit stående. Faktum är att jag inte ens kan skylla inköpet på bloggandet, den köptes nämligen innan jag började få boktips från alla håll och kanter.

Nåväl, kanske till boktolvan 2016?

2 kommentarer:

  1. Jag har del två och har ett bra tag funderat på att skaffa mig etta så jag kan i alla fall prova på den serien (för det går ju inte att läsa tvåan om man inte läst del 1 först)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det känns otroligt bra att du säger så :) Då är vi i alla fall två som är likadana...

      Radera