onsdag 24 augusti 2011

Nytt inköp

För flera veckor sedan (7 augusti) beställde jag lite böcker från cdon, de hade (har?) en kampanj med tre pocket för 99 kronor. Det måste man ju ha. Några böcker till svärmor beställdes också. Tyvärr strulade det utan dess like med den här beställningen, den stod som "Varorna packas" i tre dagar, då frågade jag och fick veta att böckerna skulle skickas om inte samma dag så på morgonen efter. Till saken hör att svärmor skulle få sina böcker i födelsedagspresent och kalaset skulle vara på lördagen.

Eftersom böckerna skulle skickas onsdag eller torsdag så fanns det ju hopp. Trodde jag. När jag på torsdagen kollade hur det stod till med ordern, så såg jag till min stora fasa att den stod som annullerad. Jag hade ju inte gjort det i alla fall och därför frågade jag hur detta gått till. Då fick jag till svar att det blivit "ett systemfel" på ordern och då hade de varit tvungna att annullera den och lägga in den direkt i systemet. Därför kunde jag inte längre se statusen på den. Men ordern skulle skickas inom kort.

På tisdagen veckan efter (16 augusti) hade jag nästan gett upp och frågade var mina böcker var någonstans och att de inte behövde svara att de skulle skickas "inom kort", för det hade de ju svarat varenda gång. Trots att jag efter drygt en vecka inte fått några böcker.

Då skulle de kolla upp vad som hänt och under över alla under, 18 augusti kom de till slut. Det tog bara tio dagar... Just nu känns det som att jag aldrig mer vill handla på cdon.

Och svärmor, nej, hon fick inga böcker i present.

Dessa böcker fick jag då till slut


Jag har inte läst någon av författarna innan, men jag har första delen av Mats Ahlstedts serie om Sören Högström och Fatima Wallinder, första delen av Ann Rosmans serie om Karin Adler och också första delen av Carin Gerhardsens Hammarbyserie.

Kråkflickan av Jerker Eriksson är nästa bok i bokcirkeln och jag har nog faktiskt bara läst bra saker om den. Det är boken som ligger först i kön nu och det ska bli riktigt spännande att läsa den.

Det tredje tecknet av Yrsa Sigurdardottir vet jag inte riktigt hur jag hittade, men jag gillar ju isländska Arnaldur Indriðason, så varför inte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar