fredag 26 oktober 2018

Läsplanering november 2018

Årets värsta månad, november, är snart här och det är dags att kolla in planeringen. De här böckerna har jag tänkt hinna med, i första hand.

Den felande länken av Stefan Tegenfalk. Finsh That Series. Hyllvärmare.
Bokklubben vid livets slut av Will Schwalbe. Boktolva. Hyllvärmare
Bödelskyssen av Mons Kallentoft. Finsh That Series.
Vägen mot Bålberget av Therése Söderlind. Vi möts igen. Hyllvärmare.

8 kommentarer:

 1. Vägen mot Bålberget borde jag också läsa snart någon gång :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den har stått i evigheter i min hylla :)

   Radera
 2. Ska verkligen bli intressant att se vad du tycker om Vägen till Bålberget!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är nog lite orolig för mina förväntningar, men jag ska försöka skruva ner dem.

   Radera
 3. Två har jag läst (Vägen mot Bålberget och Bokklubben vid livets slut). Jag hade för höga förväntningar på båda. Men Vägen mot Bålberget uppskattade jag i alla fall (betyg 4) medan den andra var för amerikanskt klyschig för min smak. Nu har jag förhoppningsvis sänkt dina förväntningar :-) och är nyfiken på vad du ska tycka.

  SvaraRadera
  Svar
  1. När det gäller Bokklubben vid livets slut så har jag misstänkt att den är precis som du säger, för amerikanskt klyschig, och det brukar inte funka så bra för mig. Vägen mot Bålberget däremot, den har/hade jag höga förväntningar på :)

   Radera
  2. Mitt problem var nog att jag hade förväntat mig en femma för Vägen mot Bålberget och då hade den för mycket att leva upp till. Det är i alla fall en bok som trots att det är över tre år sen jag läste den så kan jag ändå förnimma vissa miljöer/scener och känslostämningar. Och med tanke på hur många böcker som passerat sen dess är det bra.

   Radera
  3. Då förstår jag. Jag förväntar mig nog något liknande som Norrlands svårmod, inte innehållsmässigt utan nivån då :) Den var ju väldigt bra och jag kan fortfarande känna stämningen.

   Radera