torsdag 18 april 2013

Att inspektera skräpposten kan ha sina fördelar

För någon vecka sedan åkte min svärfar iväg på semester till Vietnam och det påstods att det skulle ha kommit ett mail från honom, som jag inte alls kunde hitta. Eftersom hans avsändare var lite knepig tänkte jag att det kanske var bäst att ta en titt inom skräppost-mappen. Det var det bästa jag gjort på ett bra tag. Jag hittade nämligen inte bara mailet från svärfar utan också ett från Hoi förlag om en ny bok, Bödeln, Frälsaren, Observatören av Catrine Tollström. Den handlar om en projektledare för ett stort projekt inom reality-TV. Inspelningen sker på en isolerad ö, med det exotiska namnet Palawu. Är det bara jag som tänker Robinson? Naturligtvis vill jag läsa en bok som verkar handla om en dokusåpa. Med skillnaden att denna dokusåpa blir lite för verklig, om man ska döma efter baksidetexten.

Boken dök upp här för ett tag sedan och omslaget får mig visserligen att tänka på pojkböcker från 80-talet (möjligtvis 70-talet), men det låter väldigt spännande. Tack Hoi Förlag!


8 kommentarer:

 1. Vilken lycka,men omslaget var inte så snygtt
  Mia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, omslaget är verkligen inte lyckat.

   Radera
 2. Jag fick också det mailet, men jag blev tyvärr inte så sugen pga omslaget. Det är ruskigt fult...

  Om jag inte minns fel recenserade En bok om dagen den här nyss, och var positiv till den.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tänkte först att jag inte ville ha boken, just för att jag (hör och häpna!) associerade omslaget med helt fel typ av bok. Jag hade inte mer än börjat surfa runt bland bokbloggarna innan jag läste någon som var helt lyrisk över boken, så då ändrade jag mig :)

   Radera
 3. Lite bättre än de erbjudanden som brukar hamna i skräpposten:-)
  Kände inte till den boken tidigare.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, om skräpposten bara innehöll sådan erbjudanden så skulle man ju vara glad :) Jag är riktigt nyfiken på den här boken, de flesta som skrivit om den verkar ha gillat den.

   Radera
 4. Fy vad avis jag blev nu!

  SvaraRadera