onsdag 3 april 2013

Mitt tematips #10: Et klapp på skuldra

Den norska bokbloggen Bokbloggeir har varje onsdag något som han kallar för Mitt tematips, vilket betyder att han väljer ett tema och vi andra hittar böcker som passar till det. Klicka på bilden för att hitta fler tips.

Den här veckan är temat Et klapp på skuldra. Vi ska alltså nämna ett inlägg som vi tycker speciellt mycket om, antingen för att det är så bra skrivet eller för att att det berörde oss på något sätt. Ett jättebra tema tycker jag, det är inte alltför ofta vi berömmer varandra.

Egentligen finns det många sådana här inlägg, dessvärre kommer jag inte ihåg dem. Förutom ett, som var alldeles nyligen. Inlägget känns som att det är skrivet rakt ifrån hjärtat. Och det träffade rätt i mitt. Jag har inte läst boken, men jag kommer att göra det.

Inlägget är detta, om Vägen mot Bålberget, på Lottens bokblogg.

8 kommentarer:

 1. Fint valg,Monika:) Nå fikk jeg tips til en bok jeg aldri har hørt om før og som jeg må sjekke ut. Ikke alltid like lett og velge for det finnes mange fine og flinke bloggere der ute, både norske og svenske. Ha en fin ettermiddag:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så bra :) Och visst finns det många bra bloggare där ute.

   Radera
 2. Det var et fint valg. Og for meg og en bok jeg ikke hadde hørt om før. (Det var et utrolig nydelig cover på boken og!)
  Det var ikke lett å velge hvem jeg skull gi et klapp på skulderen, så jeg ente opp med to. Men det kunne vært så mange, mange flere!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet att jag läst väldigt många fantastiska inlägg som fått mig att läsa böcker jag annars hade valt bort, men det är svårt att komma ihåg bara så där.

   Radera
 3. Skjønner godt at innlegget inspirerte deg, velskrevet og fint med bilde av et nydelig cover :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag var faktiskt tvungen att själv trycka på länken för att titta på omslaget, det är inte sådant jag brukar lägga märke till. Ja, det var fint :)

   Radera
 4. Åh vad kul (och lite läskigt;-)!
  Boken förtjänar ju all uppmärksamhet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. När jag läste ditt inlägg hade jag ju inte läst Norrlands svårmod ännu, ändå blev jag alldeles hänförd :)

   Radera