måndag 8 april 2013

Väntat och oväntat paket

För ett tag sedan fick jag ett mail från Modernista där det undrades om jag skulle vara intresserad av att recensera S J Boltons Livrädd. Min reaktion blev något liknande som "Bajsar björnarna i skogen?". Nu har jag visserligen inte läst hennes första bok Nu ser du mig än, men jag kommer att påbörja den i dag. Spännande!

Samma dag som avin för det paketet kom så dök det upp ännu en avi och jag hade faktiskt inte en aning om vad det kunde vara. Nyfikenheten var extremt stor och när jag väl fått paketet i min hand och öppnade det upptäckte jag till min stora förvåning och glädje att Ritual av Mo Hayder låg där, ett recensionsexemplar, också från Modernista. Ytterst oväntat och välkommet, då den boken las på min önskelista redan i februari.

Tack Modernista för att ni förgyller min dag!


16 kommentarer:

 1. Herlig med slike bokoverraskelser :)

  SvaraRadera
 2. Vad kul med ett oväntat paket! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Speciellt med ett så bra innehåll :)

   Radera
 3. Det var exakt samma sak här :) Blev jätteglad! Jag gillade verkligen Livrädd och Ritual har jag precis börjat med nu :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag började på Livrädd i dag, måste ju läsa i rätt ordning :)

   Radera
  2. Vad tycker du hittills? :)

   Radera
  3. Jag är rädd för att jag kanske hade för stora förväntningar, för hittills är det bara en OK bok. Jag tror det skulle hjälpa om jag kunde läsa längre stunder i stället för de där alltför korta :)

   Radera
 4. Kul! :) Jag å andra sidan väntar på ett recensionsexemplar som skulle ha skickats för en vecka sen... :( Kanske har tur i brevlådan imorgon :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland tar de lite tid, men paketet kommer säkert snart :)

   Radera
 5. Modernista är ett bloggvänligt förlag med jättebra utgivning! Håller på med Ritual, men hinner nog inte läsa klart den innan rec.datumen...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kommer nog aldrig att hinna läsa en bok innan recensionsdatum, det gör säkert ingenting.

   Radera
 6. Vilken trevlig överraskningen, den bästa sorten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, verkligen. Det gör inget om det händer varje vecka :)

   Radera