måndag 6 april 2015

Allt om TV-serier 1: En serie där jag sett alla avsnitt minst två gånger

Jag tror faktiskt inte det finns en enda TV-serie där jag sett alla avsnitt minst två gånger. Den som ligger bäst till måste dock vara Vänner. Den går ju på TV hela tiden och jag har hela boxen också, så även om den har över 200 avsnitt (236 faktiskt) har jag nog sett mer än hälften av dem två gånger.

Favoritkaraktär: Åh, svårt! Jag måste nog säga Chandler. Han har precis min humor.
Mest lik: Suck. Jag vet att alla som känner mig skulle svara Monica...


8 kommentarer:

 1. Detta är den bästa serien som någonsin har gjorts. Jag har sett alla avsnitten fler än två gånger, definitivt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror nog att även jag kan utnämna denna till den bästa serien någonsin. Det är lika kul hur många gånger man än tittar :)

   Radera
 2. Jag fastnade aldrig riktigt för Vänner, särskilt inte när jag var yngre. När familjen bänkade sig för att titta på det så gick jag upp på mitt rum och skrev eller lästa istället, haha. Så jag har nog sett de flesta avsnitt någon gång, men tror inte jag har sett alla. Chandler är dock även min favoritkaraktär :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Första säsongen den gick hade jag en kvällskurs precis den dagen så jag spelade in avsnittet och tittade när jag kom hem. Det var en perfekt avkoppling och otroligt befriande att skratta innan man la sig för att sova :)

   Radera
 3. Vänner är en av mina favoritserier. Har sett de flesta avsnitten fler än två gånger. Min favorit är också Chandler :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är verkligen en fantastisk serie och de slutade på topp :)

   Radera
 4. Den enda teveserier jag sett varje avsnitt flera gånger är Seinfeld. Skulle tro att det måste vara minst tre gånger och vissa avsnitt, som jag till och med baserade en b-uppsats på, blev ännu fler gånger. När det gäller Vänner såg jag inte den när den började gå men har sett mycket i repriser som går hela tiden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Seinfeld har jag nog aldrig sett från början. Tror jag. Precis som Vänner så sänds det ju alltid avsnitt av den i alla fall :)

   Radera