lördag 3 juni 2017

Sommarbingo 2017

Jag har sett de här trevliga utmaningarna förut, men jag har aldrig hängt på. I år gör jag det.

Detta är bingobrickan som gäller och det hela pågår juni-augusti. Jag kommer inte att planera min läsning efter den, men förmodligen använder jag den som inspiration när jag ska välja bok. Har jag ingen som passar så har jag ingen som passar. Vi får väl se hur många kryss det blir till slut 😊

Jo, just det, det finns en Facebookgrupp också.

22 kommentarer:

 1. Jag gick med i gruppen igår och har börjat kolla vilka hyllvärmare som passar in. Men som du säger så kommer jag inte bara fokusera på sommarbingon. Men boken jag började på idag har ett väldigt gult omslag som av en händelse...

  SvaraRadera
  Svar
  1. De flesta böcker passar nog in någonstans på brickan, i alla fall i början :) Men det får bli som det blir.

   Radera
 2. Svar
  1. Kul att prova på i alla fall :)

   Radera
 3. Jag var med och spelade bingo för ett par år sedan. Det var kul! Jag gav mig den på att brickan skulle bli full så det blev en hel del läsning utanför bekvämlighetzonen. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Full bricka blir nog omöjligt, det handlar ändå om 25 böcker på 3 månader. Det betyder att varenda bok jag läser måste passa in någonstans. Det kommer inte att hända, men jag tänker ha kul på vägen :)

   Radera
 4. Vilket roligt bingo! Jag hade bara tänkt lustläsa i sommar men när jag kollar in brickan så behöver ju det ena inte utesluta det andra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, om inte annat så kan ju brickan inspirera till att välja just den där boken :)

   Radera
 5. Det låter som en rolig sommarutmaning :) Jag trodde att juni och juli skulle bli en lugn period läsmässigt, utan recensionsex, men just nu verkar det som det blir fler än någonsin att hinna med, så jag får nog avstå just den här utmaningen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bokutgivningen verkar inte ta semester i år, nej, men jag hoppas kunna placera in de flesta böcker jag läser någonstans på brickan :)

   Radera
 6. Jag har också tänkt hänga på :) Har redan hunnit sätta två kryss och boken jag läser just nu kan ju bli ett tredje, eftersom den utspelar sig bortom Europa och USA...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul! Jag har bara prickat av en, den jag läser nu passar inte in någonstans och faktiskt kanske inte nästa heller :(

   Radera
 7. Jag har också hoppat på. Jag bara hoppas att jag lyckas få till några kryss för än så länge är det tomt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den i mitten måste man ju kunna kryssa i alla fall :)

   Radera
 8. Kul att du är med! Det brukar vara roligt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det skadar aldrig att prova :) Jag intalar mig också att jag inte behöver vara så seriös, men jag vet inte riktigt vem jag försöker lura ;)

   Radera
  2. Egentligen är den här utmaningen mer en utmaning i att inte bry mig om hur många kryss jag får och var de sitter i förhållande till varandra :)

   Radera
  3. Det kan vara den klurigaste delen av det hela.

   Radera
  4. Ibland känns det bra att helt enkelt ge upp :)

   Radera