torsdag 6 september 2018

Hett i hyllan #160

Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?

Och så faktiskt den sista från bokrean 2015.
Jonathan Tropper ja, det finns en del oläst av honom i hyllan, som Fördelarna med en kollaps, och det finns även en del läst av honom. Så jag vet att jag gillar. Hjälper det? Inte ett dugg.

Jag trodde att jag hade läst fler böcker av Tropper, men det visar sig att det bara är två. De två har jag i alla fall tyckt ganska bra om. Troppers stil passar mig bra, han är humoristisk, på ett ironiskt sätt och det brukar funka. Väldigt bra. Börjar nog bli dags för en Tropper nu. De har en förmåga att få mig på bra humör.

Så här står det på baksidan:
Silvers liv har kollapsat. Inte nog med att han är en lönnfet överårig rockstjärna med en exfru som ska gifta sig med den perfekte mannen, och en tonårsdotter som råkat bli gravid, nu har han dessutom fått en mindre stroke. Alla i Silvers omgivning förutsätter att han ska genomgå operationen som kan rädda honom, men Silver är inte säker på om hans liv ens är värt att rädda. Samtidigt som han förbereder sig på att kanske dö förändrar stroken Silvers hjärna och ur hans mun kommer allt som han aldrig tänkt säga högt.

Om du också vill vara med och visa upp dina böcker, antingen heta hyllvärmare eller heta av någon annan anledning, så lägg gärna in en länk här nedanför. Då hittar jag dig mycket lättare.

13 kommentarer:

 1. Jag har några Tropper i bokhyllan men inte just den där. Min hyllvärmare finns här https://boklysten.blogspot.com/2018/09/hett-i-hyllan-160.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns ett antal i min hylla också :)

   Radera
 2. Jag har några i bokhyllan med. http://eggetbok.blogspot.com/2018/09/hett-i-hyllan-63.html

  SvaraRadera
 3. Jag har läst en Tropper men gemensamt har vi fler i hyllan
  https://lottensbokblogg.wordpress.com/2018/09/06/hett-i-hyllan-108/

  SvaraRadera
 4. Jag har nog ännu äldre översatta Tropper. Lite skämmigt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har en äldre oläst, men jag kommer väl dit så småningom.

   Radera
 5. Jag hade någon av honom i bokhyllan oläst i flera år men den fick flytta ut till slut utan att bli läst :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, men... så kan man ju inte göra ;)

   Radera
 6. Har inte läst något av Tropper, och inte äger jag något av honom heller. Men det säger inte att jag kanske inte läser något av honom
  här kommer mitt bidrag

  https://mittbokintresse.blogspot.com/2018/09/hett-i-hyllan-vecka-362018.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker han är ganska kul att läsa emellanåt.

   Radera
 7. Idag är min heting en tyst en (höhöhö): https://bokdivisionen.wordpress.com/2018/09/06/hett-i-hyllan-quiet-the-power-of-introverts-in-a-world-that-cant-stop-talking/

  SvaraRadera