torsdag 20 september 2018

Hett i hyllan #162

Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?

Vi håller lite i april 2015.
Sambon förstod ju långt om länge att han kunde komma hem med vilka böcker som helst och en dag kom han hem med Singöspionen av Anders Gustafson & Johan Kant.

Det här var en bok som väldigt många läste. Och gillade. Jag var väl egentligen lite skeptisk, men när man får en bok så tar man emot den. Det är sedan länge. En serie är det ju, så klart, och denna är första delen om den 62-åriga kriminalinspektören Solbritt Andersson. Det har kommit ytterligare två, plus en kort, fristående historia. Dem har jag lyckats låta bli att skaffa mig...

Så här står det på baksidan:
Den 62-åriga kriminalinspektören Solbritt Andersson och hennes man Rune har förverkligat sin dröm och köpt en sommarstuga på Singö i Roslagen. Av en granne får de höra talas om Singömordet, som skett på den närbelägna marinbasen 1986, strax efter att Olof Palme mördades. Trots att anläggningen var välbevakad lyckades gärningsmannen försvinna utan ett spår, och mordet är ännu ouppklarat.

Under sin semester kan Solbritt inte låta bli att göra egna efterforskningar. Sökandet efter sanningen sätter igång hänsynslösa krafter, beredda att göra allt för att hindra henne.

Om du också vill vara med och visa upp dina böcker, antingen heta hyllvärmare eller heta av någon annan anledning, så lägg gärna in en länk här nedanför. Då hittar jag dig mycket lättare.

12 kommentarer:

 1. Den har jag läst, var helt okej. http://eggetbok.blogspot.com/2018/09/hett-i-hyllan-65.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är lite skeptisk, har läst en del omdömen om den som låter som att det finns en del där som jag inte gillar, men vem vet.

   Radera
 2. Den boken känner jag inte till. Min hyllvärmare finns här https://boklysten.blogspot.com/2018/09/hett-i-hyllan-162.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag känner det lite som att det är omöjligt att ha missat de här böckerna :)

   Radera
 3. Har sett de här böckerna, men inget jag har könt mig lockad av.

  Här kommer min heta bok: https://lenasgodsaker.blogspot.com/2018/09/hett-i-hyllan-162.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det har inte jag heller gjort, men när man får den så :)

   Radera
 4. Min bok den här veckan, http://www.lyransnoblesser.se/2018/09/hett-i-hyllan-morantes-historien.html.

  SvaraRadera
 5. Mitt bidrag för veckan

  https://mittbokintresse.blogspot.com/2018/09/om-hett-i-hyllan-skriver-monika-sa-har.html

  SvaraRadera
 6. Jag har bara läst den korta fristående, den var helt okej :) Men jag kommer nog inte läsa resten av serien.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Får se vad jag tycker när jag väl läser den :)

   Radera
 7. Den där serien är jag nyfiken på, men har inte velat köpa på mig den...
  https://lottensbokblogg.wordpress.com/2018/09/20/hett-i-hyllan-110/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det har inte jag heller velat och jag har ju också klarat mig från att köpa fler delar när jag fick den första :)

   Radera