söndag 4 december 2011

Äntligen min!

Jag har ju ett antal gånger skrivit här om Boken som är undantagen köpstoppet och som har stått överst på min önskelista i snart ett år (ja, OK, ni får kalla mig tjatig). Nu är den äntligen min; Under kupolen av Stephen King.

1178 sidor härlig läsning och även då kombinerad med träning av armmuskler. Den väger en del. När jag upptäckte hur stor och tung den är så bestämde jag mig för att den faktiskt får vänta med att bli läst till jul- och nyårshelgerna. Då är jag ledig i nio dagar. Förhoppningsvis hinner jag läsa ut den då, för jag tänker inte släpa med mig den på tåget. Faktum är att jag tror att den inte ens får plats i ryggsäcken. I så fall får jag inte plats med varken dator eller lunch. Lunchen är väl OK att skippa, men jag tror inte de blir så glada på jobbet om jag inte har datorn med mig.

4 kommentarer:

  1. Du får rapportera vidare! Själv funderar jag på att återuppta min bekantskap med King. Jag läste i stort sett allt av honom på gymnasiet men jag vet inte om det blev för mycket då för sen dess har jag inte läst något av honom.

    SvaraRadera
  2. Det ska bli riktigt kul att ge sig på den här och jag lovar att det kommer en rapport :) Några fritidsproblem lär jag inte ha över julhelgen...

    SvaraRadera