måndag 26 december 2011

Nytillskott (igen)

Glömde ju nämna att det råkade ramla med en bok i min beställning från cdon i förra veckan. Beställningen bestod annars mest av filmer, men det blev så mycket att jag fick köpa en pocket för bara 19 kronor. Och återigen, vem kan låta bli det?

Det fanns inte jättemånga böcker att välja på och inte heller så många jag var nyfiken på, kanske bara två-tre stycken. En var det som pockade på min uppmärksamhet ordentligt, en bok som jag senast för en månad sedan nämnde att jag var rejält nyfiken på.

Det fick helt enkelt bli en ryss, det har jag inte så många i bokhyllan, och Dmitrij Gluchovskijs Metro 2033. Enligt boktipset.se så ska jag ge den 4.3 i betyg, då borde jag ju gilla den och den låter ju onekligen bra.


Som en liten förvarning så kan jag också nämna att jag fick ett bryt igår och slängde iväg en rejäl beställning till AdLibris och det tack vare Therese på Dantes bibliotek, som råkade nämna i ett inlägg att Ordfront säljer ut sina böcker för en billig penning. Ett tips är dock att inte handla på själva rea-sidan, utan leta upp boken som vanligt. Då kostar många ännu mindre... I alla fall, mer om den beställningen senare.

2 kommentarer:

  1. Det var en för mig okänd bok. Annars känner jag igen några du fått, t.ex. Mari Jungstedts. Det var genom cdons erbjudande som jag upptäckte Carin Gerhardsens böcker;-) För oss bokjunkies är sånt där livsfarligt:-D

    SvaraRadera
  2. Ja, usch extrapriser och erbjudanden ställer till det för mig. Jag har en riktig genomklappning nu med bokköpen. Kan inte stå emot någonting. Och om det då är rysk science fiction/dystopi då finns inget försvar :)

    SvaraRadera