måndag 12 december 2011

Jag vann!

Billingska bokhandeln har en julkalender där de varje dag skänker bort en e-bok. Jag vann en!

Den thailändska amuletten av Thomas Dahlqvist.

Från Bokus
En varm sommardag i juli blir den unga thailändska militärkaptenen Malee Som skjuten till döds i Örebros stadspark. Malee befinner sig i parken tillsammans med den frilansande journalisten och fotografen Tommy Berg.

Ska Tommy hinna genomföra det Malee inte hann innan polisen upptäcker vilken relation han hade till henne, och att han har betydligt större vetskap än han påstår om omständigheterna kring det brutala mordet? I sitt förvar har Tommy den mystiska amulett som Malee burit runt halsen, en amulett vars dolda innehåll utgör ett hot mot både regeringar, företag och enskilda personer. Den thailändska amuletten är en tempofylld spänningsroman med internationella förgreningar. Den tar läsaren med bakom försvarsindustrins stängda dörrar och rör sig från Bofors korridorer och skjutfält till långt utanför Sveriges gränser. Det är en berättelse om människans mörka sidor - om ondska, egoism och girighet. Men det är även en berättelse om empati, kärlek och mod.

Det ska bli spännande att se vad det här är för något, jag har aldrig läst något av Thomas Dahlqvist förut.

Tack igen för vinsten!

6 kommentarer:

 1. Grattis!!! Jag lyckas aldrig pricka rätt tidpunkt där.

  SvaraRadera
 2. @boktok: Ja, det är en lite konstig tävling... men det går ju bra att "fuska". Det har jag sett att andra gör.

  SvaraRadera
 3. Thomas Dahlqvist (thomas.dahlqvist@multimedia-prod.se)13 december 2011 12:12

  Grattis Monika! Trevligt att du vann min bok. Hoppas du finner den läsvärd och spännande. Vore intressant att höra vad du tycker och om du kommer att rekommendera den till dina vänner.
  Hälsningar
  Thomas

  SvaraRadera
 4. @Vargnatt: Tack, jag som aldrig brukar vinna något.

  SvaraRadera
 5. @Thomas Dahlqvist: Kul att författaren har hittat hit :) Tyvärr kommer det nog att ta ett tag innan jag läser boken, det står en del i kö, men när jag gjort det så kommer jag givetvis att skriva om vad jag tyckte.

  SvaraRadera