måndag 20 februari 2012

Tematrio - Bokreatips

Man skulle kunna tro att veckans Tematrio från Lyran skulle vara enkel, men att bara välja tre böcker i det överflöd som erbjuds... Vad uppgiften är? Jo: tipsa om tre bra böcker på den kommande bokrean!

Jag har inte läst jättemånga av böckerna som finns på rean, så jag gör en chansning och tipsar om böcker jag inte läst, men som stått långe på min vill-läsa lista och som numera också är förhandsbeställda.

1. Styggelsen av Amanda Hellberg. Den här har jag velat läsa så länge att jag inte ens minns när den kom upp på listan. Jag har väntat och väntat på att den skulle komma ut i pocket, men icke. Nu säljs den inbundna för 75 kronor på AdLibris.

2. H G Wells är ju en känd figur inom science fiction och på rean hittade jag minsann en novellsamling av honom, I avgrunden, för bara 59 kronor i kartonnage, på AdLibris.

3. Mitt tredje tips är väl i och för sig böcker som alla redan läst, utom jag. En hel trilogi för bara 69 kronor, inbunden, på cdon. Det är ju självklart Hungerspelstrilogin av Suzanne Collins jag pratar om.

2 kommentarer:

  1. Jag är verkligen sugen på att köpa Hungerspelstrilogin trots att jag har dem i pocket, men den inbudna utgåvan var ju så fin, jobbigt sådant där :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag vet precis :) När jag lyckas övertyga mig själv om att jag behöver den inbundna boken, trots att jag har den som pocket, så brukar jag faktiskt klara av att ge bort min pocket. Men göra sig av med böcker fungerar endast om jag har dubletter :)

      Radera