torsdag 15 februari 2018

Hett i hyllan #131

Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?

Ännu en bok från Bokmässan 2014.
Jag tog mod till mig och gick in i Hoi Förlags monter där bland annat Anne Liljeroth stod och signerade sina böcker. Så Bara människor är signerad också.

Något säger mig att jag kommer att gilla den här boken, men det har uppenbarligen inte hjälpt ett enda dugg. Jag tror att jag ska skriva upp Anne Liljeroth som ett alternativ för boktolvan 2019, så får hon vara med där. Om jag inte läser boken i år då.

Så här beskrivs boken på baksidan:
Journalisten Saga Widerbeck bestämmer sig för att flytta tillbaka till sin barndomsstad i ett försök att hitta sina rötter, och snart låser hon upp dörren till en lägenhet på Smedjegatan 6. Med sig har hon en plan för att göra upp med de personer som en gång sårade henne. Plötsligt står hon öga mot öga med sina nya grannar, Patrick Swedmark, Per Norder, fröken Andersson och Wille Weber, alla med sina egna historier och motiv. Saga vill få dem att minnas vad de gjorde, och också se henne som den hon är idag. Men saker och ting blir inte riktigt som hon tänkt sig.

Om du också vill vara med och visa upp dina böcker, antingen heta hyllvärmare eller heta av någon annan anledning, så lägg gärna in en länk här nedanför. Då hittar jag dig mycket lättare.

9 kommentarer:

 1. Den har jag läst och den var ganska bra. Min hyllvärmare finns här https://boklysten.blogspot.se/2018/02/hett-i-hyllan-131.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror jag kommer att gilla när jag väl läser den.

   Radera
 2. Den har jag läst, belt okej bok. http://eggetbok.blogspot.se/2018/02/hett-i-hyllan-39.html

  SvaraRadera
 3. Mitt bidrag denna vecka finns här

  https://mittbokintresse.blogspot.se/2018/02/jaha-da-var-det-torsdag-igen-och-jag.html

  SvaraRadera
 4. Hm, den boken kände jag inte alls till. Väntar med att skriva upp den tills du läst den :-)

  Här är mitt bidrag:
  https://lottensbokblogg.wordpress.com/2018/02/15/hett-i-hyllan-79/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har alltså lyckats missa denna? :)

   Radera
 5. Jag beställde den här på bokrean för en liten stund sedan:-). Den och efterföljaren, båda i pocketformat. Jag hoppas den inte blir en hyllvärmare hos mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har nog två till i hyllan av henne :)

   Radera