fredag 19 april 2019

Så många nya böcker!

Helt plötsligt låg det inte mindre än fem postavier på hallmattan. Jag blev ju alldeles lyrisk. Och nyfiken. En bok visste jag, en kunde jag gissa. Men vad dolde sig i de andra tre paketen?

Första hösten av E P Uggla blev jag nyfiken på redan när den släpptes och jag har haft ögonen på den sedan dess. Därför blev jag överlycklig när författaren kontaktade mig och frågade om jag var intresserad av att läsa den. Om jag var! Den hoppar direkt in i min prioriterade hylla. Tack Emmelie!

Förra delen i den här serien var väldigt bra så jag hoppas mycket på Sprickor i jorden av Mariette Lindstein. Även om vi nu förflyttar oss till Kalifornien från Lund-trakten så ser jag väldigt mycket fram emot att läsa. Den låter väldigt spännande. Tack Mariette och Forum!

Tre böcker från Modernista, som alla är överraskningar! Det gör mig riktigt glad. Speciellt Louise Pennys Det vackra mysteriet, som är åttonde delen i serien om Armand Gamache. Det innebär att jag faktiskt har samtliga utgivna delar. Moratorium av Monica Rehn vet jag inte om jag har hört talas om tidigare, men den låter spännande. Kvinnan som jagade ensam av Magnus Jonsson är tredje delen i Hatet-trilogin. En serie som jag faktiskt inte har börjat läsa, men jag har första delen i hyllan också. Tack till Modernista!

10 kommentarer:

 1. läsning tar aldrig slut, ett dilemma som vi bokälskare har :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Samtidigt är det ju tur att läsningen aldrig tar slut :)

   Radera
 2. Alltid lika roligt med nya böcker! Jag fick också hem en del av dem och ser fram emot läsningen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är fantastiskt vad några bokpaket kan göra för humöret :) De två översta ska jag försöka klämma in nästa månad. Förhoppningsvis funkar det.

   Radera
 3. Åh, jag vill ha både Det vackra mysteriet och Kvinnan som jagade ensam! Jag har varit jättenära att beställa Louise Pennys bok som påskekrim men kämpar istället på med hyllvärmarna (precis som om det inte egentligen är trevligt det med).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag blev jätteglad för Pennys bok, jag har ju som målsättning nu att följa årstiderna i den serien och nu har jag alla delar :) Hyllvärmarna jobbar jag också med, men de är många så det märks knappt.

   Radera
 4. Underbart med nya böcker!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, bland det bästa som finns :)

   Radera