fredag 25 november 2016

Äntligen lite nytt att titta på

I vad som känns som evigheter så har vi tittat på (ganska) dåliga filmer på Viaplay och TiVo. Nu äntligen är det mest akuta behovet tillgodosett.

Det var en måndag morgon, innan vi gick till jobbet, som vi hade fått ett mejl från cdon. Fem filmer för 300 kronor. Det var ju alldeles för billigt för att låta bli. Eftersom vi var lite oroliga att de bra filmerna skulle ta slut så blev det att snabbt gå igenom tänkbara köp och beställa direkt. Alltså inte speciellt mycket tid att fundera och kolla upp. Man kan ju bara hoppas att det blev bra ändå.
The big short har vi redan sett och den var helt OK, även om jag kanske tycker att man inte ska behöva vara civilekonom för att förstå en film. 13 hours har jag hört talas om och den verkar bra. The Revenant... en film med Leonardo DiCaprio, vilket inte brukar gå speciellt bra, men jag är beredd att ge den en chans. Spotlight har en del bra skådespelare i alla fall. 10 Cloverfield Lane har jag faktiskt aldrig hört något om, men den har bra betyg på IMDb.

6 kommentarer:

 1. Återstår att se om det blir tips på filmer som vi ska se då :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det hoppas ju jag för det betyder ju att de är bra :)

   Radera
 2. Kul med lite nytt i filmhyllan :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, nu äntligen börjar det fyllas på där. Det inhandlades ju en del igår under Black Friday också :)

   Radera
 3. Ser trevligt ut. 13 Hours gillade vi mycket.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det får kanske bli nästa film att titta på.

   Radera