fredag 18 november 2016

En efterlängtad box

Först tänkte jag att det inte kom något nytt alls förra veckan. Sedan kom jag plötsligt ihåg att jag ju faktiskt var och hämtade en väldigt efterlängtad box på posten.
Sjätte säsongen av Game of thrones är nu äntligen i min ägo. Jag blev väldigt förvånad för jag hade för mig att den skulle komma först till våren. Men jag är inte den som är den. Ska bara kolla färdigt på sjunde säsongen av Castle, sedan är det dags att försvinna till den här underliga och fantastiska världen.

4 kommentarer:

 1. Jag har faktiskt inte sett ett enda avsnitt av serien, trots att min syster sitter fast. Tror inte riktigt det är min grej, men jag kanske har fel...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju väldigt svårt att veta det där, men jag gillar den. Ibland är det visserligen lite segt och trist, men oftast är det bra på riktigt :)

   Radera
 2. Blygsamt tillskott :-)
  Säsong 7... vi är på 3!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, eller hur :) Det känns lite som att vi har gått i idé här, men det ska väl snart åtgärdas. Det är egentligen bara två serier som går varma här och som tittas på i stort sett direkt när vi får boxarna. Den andra är Castle :)

   Radera