fredag 11 oktober 2019

Efterlängtade nya böcker

Det sipprar in lite nytt här emellanåt. Det är alltid kul. Speciellt när det är hett efterlängtade böcker.

Tana French har gått från att jag inte var så glad i henne till att bli en favorit. Så kan det också gå. Det svarta trädet är tydligen en fristående bok och hör inte till Dublin Murder Squad. Den låter väldigt spännande. Tack till Modernista!

Den helt osannolikt efterlängtade sjätte delen i Herkulesserien, Albino av Mons Kallentoft och Anna Karolina, är äntligen här! Alldeles oavsett vad annat som kan tänkas hända så bara ska den klämmas in, med vaselin om nödvändigt, i oktober. Tack till Bookmark Förlag!

En bok jag faktiskt kände mig tvungen att köpa kom också. Henrys hemlighet av Kristina Ohlsson är tredje delen i serien om Martin Benner. Även denna är hett efterlängtad.

6 kommentarer:

 1. Det känns inte som om det var så länge sen jag läste föregående del i Herkulesserien, men jag vill ju gärna läsa uppföljaren. Kristina Ohlssons böcker gillar jag också och brukar låna dem av sambon. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det känns som evigheter sedan jag läste förra delen om Zack och jag har längtat efter den nya ända sedan dess :) Kristina Ohlsson är alltid bra. Läser just nu hennes Sjuka själar :)

   Radera
 2. Fina tillskott! Jag fick erbjudande om Albino men nappade inte eftersom jag bara läst första delen om Zack :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det där är ju en serie där vi verkar tycka olika. Skönt ändå att vi inte alltid är överens :)

   Radera
 3. Läst två av tre och förhoppningsvis kommer du liksom jag att gilla dem 😉

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och jag har läst den tredje nu (för det är väl Albino som du inte har läst?) Den var också bra :)

   Radera