lördag 13 oktober 2012

Femton böcker: Något jag ser fram emot


Den underbara torsdag jag ser fram emot är sambons födelsedag nästa vecka. Vi har en liten tradition när någon fyller år, då vi går ut och äter. Det har vi gjort i över tio år och där vi bodde förut fanns det bara en restaurang (ett 30-tal pizzerior också, men de räknas faktiskt inte) så åtminstone jag hann tröttna lite på att gå till samma ställe. Nu har vi ju precis flyttat till en ny stad, vilket innebär att vi måste hitta en ny restaurang att gå till. Och här finns mängder att välja mellan, av alla sorter. Det ska bli oerhört uppfriskande!

6 kommentarer:

 1. Det låter som om du bodde i min hemstad. :-) Vi har en hel drös pizzerior men knappt en enda vanlig restaurang. Nu ska i flytta till en större stad där det finns en massa olika restauranger. Känns roligt!

  Vilken mysig tradition förresten!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns nog mängder med småstäder som ser ut så där :) Lite sorgligt är det, men det är verkligt skönt att komma till en större stad med större utbud. Av allt.

   Vi håller benhårt på den traditionen. Ibland kan det bli lite försenat, beroende på vilken veckodag man fyller, men ett restaurangbesök blir det :)

   Radera
 2. Va spännande att flytta,,det hade jag inte vågat
  Mia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Spännande, ja, men också otroligt jobbigt. Både fysiskt och psykiskt. Men nu är det gjort :)

   Radera
 3. Låter mysigt! Säg till om du vill ha resturangtips.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om jag känner sambon rätt så kommer han att välja en av de restauranger som vi redan varit på :) Men tips mottages alltid tacksamt, vi gillar ju all slags mat så det finns ganska mycket att välja på och det är ju alltid lättare med rekommendationer :)

   Radera