tisdag 26 december 2017

Top Ten Tuesday: Böcker jag ser fram emot 2018


Tisdag igen och återigen hänger jag på Topp Tio Tisdag (Top Ten Tuesday). Veckans uppgift är Top Ten Books I'm Looking Forward to In 2018 (these could be new releases, or books you resolve to read, ten debuts we are looking forward to, etc.).

Jag har egentligen inte jättekoll på boksläppen nästa år, men jag gör ett försök. Detta är då bara vårens böcker, eller i alla fall första halvan av 2018.

1. En helt vanlig familj av Mattias Edvardsson (maj/juni?)
2. Pakt av Anna Roos (mars)
3. Se henne försvinna av Eva Dolan (januari)
4. Den onde samariten av Mason Cross (mars)
5. En äkta man av Dennis Lehane (januari)
6. Inkräktare av Tana French (april)
7. Midnattsljus av Charlotte Cederlund (mars)
8. Fortsättning på Tilda Modighs äventyr. Jag vet inte om tredje delen är tänkt att komma nästa år, men jag hoppas verkligen att Elin Säfström skriver på...
9. Macbeth av Jo Nesbø (april)
10. Falco av Mons Kallentoft & Anna Karolina (juni)

8 kommentarer:

 1. Jag har verkligen tappat kollen på Top Ten Tuesday. Den här hade jag ju kunnat göra med lite mer förberedelser. Några har jag koll på. Den jag definitivt inte hade koll på var Macbeth och det är ju ett måste!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag brukar gå in och kolla där ibland och det verkar ha blivit lite bättre teman där nu igen :) En Nesbø är alltid ett måste :)

   Radera
 2. Åh nytt av Edvardsson! Det ser jag fram emot!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är alltid spännande när han släpper något nytt.

   Radera
 3. Länge sen jag gjorde en TTT, kommit av mig, men den här hade varit lite kul att göra....så nytt av Nesbö, den får jag kolla upp. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kommer ett och annat bra tema där så jag har lite koll :) Jag har ingen aning om vad Macbeth är för typ av bok, men det spelar liksom ingen roll. Det är en Nesbø :)

   Radera
 4. Även 2018 blir nog ett bra bok år. :)

  SvaraRadera