fredag 22 juli 2016

Det fortsätter att trilla in

Jag ska inte påstå att det kommer nya böcker/filmer i en strid ström, men de dyker upp med jämna mellanrum.
Först kom Allegiant. Det ställer till det en del. Jag har ju liksom inte ens läst Insurgent än. Den står dock här hemma. Liksom motsvarande film. Nåja, det kommer väl. Tids nog.

Sedan fick jag ett trevligt mejl från Anna E Wahlgren, som undrade om jag ville läsa hennes debutbok, Skuggan av henne. En psykologisk thriller/spänningsroman. Ja, vad ska jag säga. Jag går ju igång på sådana. Så här står det om boken på Adlibris:
Vem lyssnar du på när sanningen är för tung för att bära?Går det att glömma och förlåta? Så fort Marie sätter foten i den lilla staden Norfors börjar hon ångra sitt beslut. På behörigt avstånd från Stockholm har hon och maken Christian alla möjligheter att rädda sitt äktenskap, men riskerar även att förlora allt.I takt med att Christians frånvaro ökar tränger en oönskad närvaro sig på, och när ett barn försvinner i Norfors växer Maries oro för dottern Ellen. Finns det ett samband med tragedin som utspelade sig i staden många år tidigare? Har hon genom att flytta satt sin egen dotter i fara?

Ensam kämpar Marie mot hotet som riskerar att krossa allt. Ett hot som befinner sig närmare än hon tror.
Det ska bli riktigt spännande att läsa den. Tack för boken (och chokladen)!

14 kommentarer:

 1. Spännande med en debutantbok, och kul att bli tillfrågad :) Vi har sett de två första delarna av Divergentserien, nu måste jag ju beställa den tredje också. Jag läste att den fått ganska mediokra recensioner, men ibland är det skönt att se en film som inte berör alldeles för mycket, utan bara är underhållande.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som så ofta är fallet med serier så ligger jag ju efter i den här, måste läsa Insurgent först, se den filmen, läsa Allegiant, se den filmen... ;) Boken är jag väldigt nyfiken på.

   Radera
 2. Jag har ju läst alla Roths böcker i serien, men helt kommit av mig i tittandet av filmerna. Trots att jag tyckte att första filmen var riktigt bra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag minns ju också första filmen som bra. Och boken också. Ändå har det inte blivit fler.

   Radera
 3. Skuggan av henne ska verkligen bli spännande att läsa :) Och att det kom choklad med i paketet var ett fint tillägg :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Böcker och choklad är bara så rätt :)

   Radera
 4. Maken köpte Allegiant på SF-bokhandeln. Och nu måste jag läsa den...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Stackare... ;) Jobbigt med böcker som blir film när man ligger efter.

   Radera
 5. Åh, vad kul med paket :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bokpaket är något av det bästa som finns :)

   Radera
 6. Varsågod! Jag hoppas att både bok och choklad faller dig i smaken ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sparar faktiskt chokladen tills jag börjar läsa boken. De hör ju ihop :)

   Radera