fredag 16 mars 2018

Ren glädje i små paket

Förra veckan var jobbig, lite som en berg-och-dalbana, rent mentalt. Då kändes det extra bra när det på en och samma dag kom inte mindre än tre postavier. Jag väntade bara på en bok så det var extra spännande att kolla innehållet.

Första gången jag såg omslaget till Louise Baumgärtners Skuggvinter kände jag att den boken måste vara för mig. Det är ju en spårvagn där. Min hjärna drar genast slutsatsen att den utspelar sig i Göteborg, vilket den faktiskt verkar göra också. Författaren själv hade järnkoll och när hon mejlade för att fråga om jag ville ha boken så tackade jag omedelbart ja. Den ska läsas så snart som möjligt, i alla fall i mars. Tack Louise!

En författare som kallas den nya stjärnan inom skotsk kriminallitteratur är ju förutbestämd att hamna hemma hos mig, så Alan Parks Blodig januari ser jag väldigt mycket fram emot att läsa. Tack till Modernista!

Linwood Barclay har jag läst en del av. Och gillat. Jag blev alldeles exalterad när jag såg att han tydligen ska skriva en serie. Ännu mer exalterad blev jag när jag såg att första delen, Sveket, låg i ett av paketen. Det ska bli kul att återse honom. Tack till Louise Bäckelin Förlag!

8 kommentarer:

 1. De där paketen muntrar verkligen upp!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det behövs inte mer än så :)

   Radera
 2. Alan Parks måste jag koll upp! Bokens framsida lockar mig liksom din ”presentation” av honom.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den nya stjärnan inom skotsk kriminallitteratur? Det är oerhört lockande :)

   Radera
 3. Alan Parks blir jag nyfiken på.

  SvaraRadera