fredag 19 juni 2020

Nu är den äntligen här! Och några till

Många nya böcker har det blivit den senaste tiden.

Årets mest efterlängtade bok dök upp här efter en jobbig dag (hade tagit mig till jobbet för första gången på 1,5 månad, vilket jag inte gärna gör om på ett tag nu). Goda grannar av Mattias Edvardsson hade jag förmånen att testläsa förra hösten. Det ska bli oerhört spännande att se hur slutresultaten blev. Om den inte är utläst redan så håller jag på med den. Tack till Mattias och Forum!

Jag fick en förfrågan från förlaget om jag ville läsa David Koepps I kallt förvar. När jag läste vad den handlade om (en dödlig organism som hotar att förgöra allt liv på jorden) kände jag att just nu var ett perfekt tillfälle för den typen av bok. Tack till HarperCollins!

Tidigare i år läste jag en fullpoängare, som är första delen i en serie. Jag insåg ju att jag verkligen behövde de andra två också. Alltså blev det ett inköp av Gudarna vaknar och Bara människa av Sylvain Neuvel.

Samtidigt som jag köpte de två här ovanför så insåg jag att det ju faktiskt var den årliga pocketrean. Sagt och gjort. Villa Havsbris av Caroline Säfstrand, X sätt att dö av Stefan Ahnhem, När alla klockar stannat av Ninni Schulman och I fikonträdets skugga av Camilla Davidsson ingår i den rean. Välkommen hem av Ninni Schulman gör det inte, men det är ju den saknade femte delen i Hagforsserien så den var ju tvungen att åka med här.

2 kommentarer:

  1. Många fina böcker! Jag väntar fortfarande på Mattias bok, men den ska bestämt vara på väg. Den som väntar på något gott... (om jag inte var så otålig av mig)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den är definitivt värd att vänta på. När du får den så läser du ut den på ett litet kick 🙂

      Radera