fredag 12 juni 2020

Oj, så många nya spännande böcker

Jag har ju helt missat att visa de böcker som förärat mig med sin närvaro i min hylla (där skulle de ha stått om de hade fått plats i alla fall) de senaste veckorna. Det har blivit några stycken...

För några veckor sedan så fyllde jag år och då fick jag den här härliga högen. Redemption Point av Candice Fox är andra delen i Crimson Lake-serien. Jag läste den första för ett litet tag sedan och insåg att jag omedelbart villhövde fortsättningen. Främlingen av Elly Griffiths hör inte till serien om Ruth Galloway, men den är ändå ett måste. Hur ljuset tar sig in av Louise Penny är nionde delen i serien om Armand Gamache och de sju första har varit fantastiskt bra. Våroffer av Anders de la Motte är den avslutande delen i Årstidskvartetten, som jag ännu inte har börjat läsa. Friheten av Arne Dahl är fjärde delen i serien om Sam Berger och Molly Blom, som jag heller inte börjat läsa än. 23 av Linwood Barclay är tredje och sista delen i Promise Falls-serien, där jag faktiskt har läst den första som var väldigt bra. Ingen utväg av Cara Hunter är tredje delen om Adam Fawley där jag har läst den första som var löjligt bra. Neuromancer-trilogin av William Gibson har länge lockat mig och nu är den min.

För ett par veckor sedan så efterlyste Swedish Zombie e-boksläsare till Röd skymning av E P Uggla, som är andra delen i duologin Första hösten. Jag anmälde mig som frivillig, på studs, och så dök den upp i min inbox. Det ska bli väldigt spännande att se hur den historien fortsätter. Eller snarare, det var, för den är redan läst.

8 kommentarer:

 1. Fin hög, en ur din hög har jag lånat på biblioteket.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag behöver inte lämna tillbaka mina 😁

   Radera
 2. Å, ser ut som om du har fina och bra böcker att läsa framöver. Elly Griffiths är en favorit, liksom Louise Penny. Crimson Lake-serien har jag inte läst, men är väldigt nyfiken på.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Crimson Lake-serien tycker jag att du ska prova på. Första delen är riktigt bra.

   Radera
 3. Ingen utväg och 23 har jag läst och gillat :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har läst första delen i båda serierna och känner mig ganska säker på att gilla även dessa nya.

   Radera
 4. Friheten och Ingen utväg kan jag rekommendera!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Friheten kan det nog dröja innan jag kommer till. Det är ju fjärde delen 😮

   Radera