lördag 3 september 2011

Bokbloggsjerka vecka 35

Dags för helgens bokbloggsjerka och veckans fråga är:

Hur många böcker har du precis i detta nu i din att-läsa-hög och vilken/vilka är du mest sugen på att läsa just nu?

Precis i detta ögonblick har jag 176 olästa böcker i mina bokhyllor, 42 av dem är sambons, men jag vill ju läsa dem också. Någongång.

Helst skulle jag ju vilja läsa allihop nu, på en gång, men det går ju inte. Den bok som ligger först i kön och precis är påbörjad är Dyrbar kärlek av Ramona Fransson. Kanske inte den jag är mest sugen på, men den ingår i Pocketlovers utmaning Tre På Tre och dessutom i min Boktolva. Mest sugen är jag nog på Elly Griffiths Janusstenen, ska försöka övertyga bokcirkeln att det är månadens bok. Kanske blir det tredje gången gillt. Kristina Ohlssons böcker om Fredrika Bergman är också något som lockar väldigt mycket. Och Jonathan Troppers Konsten att tala med en änkling och... Så mycket böcker och så lite tid.

4 kommentarer:

 1. 176 böcker? Wow!

  Både Elly Griffiths och Kristina Ohlsson är författare som jag verkligen kan kalla för favoriter. Den förstnämnda släpper sin fjärde bok i början av nästa år, när Ohlsson ska göra detsamma har jag i dagsläget inga uppgifter om men jag längtar...

  // Annika (http://alkb.se)

  SvaraRadera
 2. En fjärde bok av Elly Griffiths? Och jag som bara läst den första... Ja, det är lite stressande att ha så många olästa böcker, det är därför jag försökt med köpstopp, vilket inte funkat så bra :-( Nu försöker jag med att jag måste ner under 100 olästa innan jag får köpa fler. Får se om det fungerar bättre.

  SvaraRadera
 3. Svar på din kommentar i min blogg: Japp, Charlaine Harris är den som skrivit True Blood-serien och även andra böcker med vampyrer. True Blood-serien är väldigt speciell och antingen älskar man den eller så hatar man den tror jag. På nått sätt har jag svårt att ta mig igenom de där böckerna. Jag vet inte varför. /Carolina

  SvaraRadera
 4. Smart där att slå två bokflugor i en smäll. Jag har faktiskt inte hunnit börja på min utmaningsbok... Men den ligger här bredvid så fint och bara ber om att bli läst!

  SvaraRadera