torsdag 29 september 2011

Två av tre

Så dök då äntligen Camilla Läckbergs Änglamakerskan upp på posten, beställningen gjordes redan 9 augusti.

Åttonde boken om polisen Patrik Hedström och hans lite för nyfikna fru Erica. De andra sju i serien har jag redan läst. Tyvärr är det så att den här boken, för tillfället, ligger ganska så långt ner i vill-läsa listan. Den har liksom inte ens kommit till planeringsstadiet. Då kan man ju undra varför man köper den, om man inte tänkt läsa den, men det är inget som bekymrar en boksamlare. Vill ha, det är mottot. Och så köpte jag ju specialutgåvan, den med ängeln (visst är det Läckberg själv?) på utsidan. Den kunde man ju bara få om man förhandsbokade.

Då har jag alltså köpt två av de tillåtna tre böckerna under mitt köpstopp. Den första var egentligen Dean Koontz nya, Vad natten döljer, men jag bytte bort den mot Bastarden från Istanbul. Nu får jag bara köpa Stephen Kings Under kupolen också, sedan är det NEJ! som gäller (snyft). Hoppas det snart blir jul så jag får önska mig lite böcker.

4 kommentarer:

 1. Jag ser alltid modern family på nätet :)

  http://tv.blinkx.com/show/modern-family/C120Hj_Go8V5VkgG

  :) enjoy :)

  SvaraRadera
 2. Tackar! Den länken ska jag kolla upp.

  SvaraRadera
 3. Jag har lånat den på biblan och precis börjat läsa den. Hoppas att den är lika bra som hennes senaste!

  SvaraRadera
 4. Ja, det hoppas jag också. Tyvärr får jag vänta ett tag innan jag får läsa den, det ligger minst två-tre böcker före i kön.

  SvaraRadera