fredag 9 april 2021

Nytt i hyllan

Det händer, som sagt, inte så ofta nu för tiden, men ibland dyker det upp ett litet oväntat bokpaket. Vi har ju bara postutdelning varannan dag nu mer, här i Skåneland, och vi har lite problem att hålla ordning på vilka dagar det eventuellt kan komma något. Så det blir på sätt och vis en dubbel överraskning.
Den här postmannen var snäll. Han satte paketet utanför dörren, för vi var ju så klart inte hemma. Vi var ute på lunchpromenad. När vi kom tillbaka så stod det alltså ett litet bokpaket och väntade. Everland av Lars Göran Persson vet jag att jag såg när jag gick igenom intressanta boksläpp, men den fick inte vara med. Av flera skäl. Bland annat så tycker jag att jag har läst min beskärda del av böcker som utspelar sig under andra världskriget och, så kallade, spionthrillers är det ganska sällan som jag gillar. Nu tycker jag ändå att det är intressant med den där tungvattenfabriken i Norge, den har jag både läst om och sett på film, så boken blir nog ändå läst. I sinom tid. Tack till Modernista!

2 kommentarer:

 1. Den kom hit också!
  Vi har inte officiellt varannan dag än, men det känns så ibland.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Utdelning varannan dag körs ju på "försök" här och jo, oftast funkar det ju. Däremot kan det bli lite knöligt och konstigt de gånger det är bråttom och det kommer helgdagar emellan som gör att posten kan dröja en vecka om man har otur.

   Radera