fredag 30 oktober 2020

En efterlängtad bok

Jag är ju ganska stolt för att jag i år inte har köpt speciellt många böcker. För närvarande ligger jag väldigt bra till för att, för första gången sedan jag startade min blogg, inte köpa fler böcker än vad jag faktiskt läser på ett år. Men så släpps det ju böcker som man helt enkelt inte kan låta bli att köpa.
Marvatten av Ann Rosman är sjunde delen i serien om Karin Adler och mord på/i Marstrand, både förr och nu. Den hör definitivt till kategorin "måste ha". Så till den milda grad att jag faktiskt var tvungen att köpa den, eftersom jag inte vill vänta till jul och så vill jag ju, ibland, hjälpa till att stötta både bokhandlar och svenska författare. Jag har en förhoppning om att läsa denna hett efterlängtade bok ganska snart.

7 kommentarer:

 1. Å! Jag hade tur att få den för recension. Har läst alla tidigare böcker i Karin Adler-serien och gillat dem, så förväntningarna är höga.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag var inte lika glad i den innan den här nya, men de andra har varit riktigt bra.

   Radera
 2. Det där med att inte köpa fler böcker än vad jag läser på ett år håller jag fortfarande på att justera ... Second hand är boven, tror jag - och bokrean! Marvatten är jag också jättenyfiken på. Har läst hela serien och vill läsa Marvatten också ganska snart! Min sambo samlar på serien så jag väntar tills han köper den. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är nog min räddning att den second-hand som finns här inte har så väldigt bra priser. En begagnad pocket vill de ha 30 kronor för, då köper jag hellre en ny...

   Det känns som att jag har väntat i evigheter på denna så jag hoppas att den blir läst snart.

   Radera
 3. Har läst de två första delarna i serien och gillade dem. Har fler och skall väl fortsätta på serien någon gång framöver.

  SvaraRadera
  Svar
  1. I den här serien är jag faktiskt i fas. Ibland händer det 😁

   Radera
 4. Hej! Brukar du läsa något av finlandssvenska författare? Är bara nyfiken!
  Nyss har det utkommit en deckare som utspelar sig nära mina hemtrakter. Nilla Kjellsdotter: I rättvisans blod. Det är hennes författardebut!

  Skulle vara intressant om du kunde skriva ett inlägg, ifall du läst något av finlandssvenska författare!

  SvaraRadera