torsdag 22 oktober 2015

Hett i hyllan #10

Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?

För några år sedan läste sambon Stefan Tegenfalks serie om Walter Gröhn och han tyckte den var väldigt bra. Han är oftast ett pålitligt boktips så sommaren 2011 köpte jag första och andra delen.
Första delen läste jag faktiskt i vintras, men andra, Nirvanaprojektet, står fortfarande oläst. Dessutom köpte jag på mig tredje delen, Den felande länken på bokrean 2013.

Jag tror att den här serien får vara med på nästa års Finish That Series Challenge. Men då får jag ju köpa fjärde delen också, Pianostämmaren... Eller så gör jag helt enkelt så att jag läser de två delar jag har och ser vad jag tycker om dem (var inte speciellt förtjust i första delen, trots allt). Om jag gillar så kan jag ju skaffa den sista delen sedan.

Om nu du också vill vara med och visa upp dina böcker, antingen heta hyllvärmare eller heta av någon annan anledning, så lägg gärna in en länk här nedanför. Då hittar jag dig mycket lättare.

6 kommentarer:

 1. Jag vann ju del 1 och 2. Har läst del 1, och nej, det var inte min grej. Så del 2 står oläst i hyllan...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är lite osäker på om de här passar mig, men de här två delarna ska jag nog kunna ta mig igenom. Kanske blir de bättre :)

   Radera
 2. Jag gillar verkligen den här serien. Har läst alla tre plus den fristående fortsättningen Pianostämmaren.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag önskar så att jag hade gillat första delen, men det var alldeles för mycket som störde mig där.

   Radera
 3. Helt okänd serie för mig, men det låter inte som att jag missat något speciellt. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, inte om jag ska döma efter första boken. Det finns ju så många andra deckare att välja i stället :)

   Radera