torsdag 29 oktober 2015

Hett i hyllan #11

Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?

Det är många böcker som jag inte förstår varför de har blivit stående olästa i hyllan. Veckans hyllvärmare är en sådan.
Nostradamus försvunna profetior av Mario Reading köpte jag sommaren 2011. Vi var på semester i Hovs hallar och åkte runt på lite utflykter. Bland annat till Båstad. Utanför själva staden hittade vi ett litet affärscentrum, eller vad man nu ska kalla det. Där fanns i alla fall några outlets. I en av dem såldes det böcker. Jag köpte fyra stycken och den här boken är faktiskt den enda av dem som fortfarande är oläst.

När jag ser en titel som innehåller Nostradamus och profetior så måste jag ju bara köpa. Och lite förvånad är jag faktiskt över att jag inte läst den än. För något år sedan upptäckte jag dessutom att det här råkar vara första delen i en serie som kallas Antichrist Trilogy... Vad kan gå fel där liksom?

Om nu du också vill vara med och visa upp dina böcker, antingen heta hyllvärmare eller heta av någon annan anledning, så lägg gärna in en länk här nedanför. Då hittar jag dig mycket lättare.

6 kommentarer:

 1. Jag är lite nyfiken på om du läser de böcker som kommer fram under "Hett i hyllan"? Prioriterar du de på något sätt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nja, får jag nog svara på det :) Jag brukar välja hyllvärmare när jag går igenom vad jag vill läsa, men eftersom jag har så många så blir det liksom bara spridda skurar :)

   Radera
 2. Nostradamus är alltid spännande!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, eller hur? Jag har ju alltid gillat honom :)

   Radera
 3. Coolt att heta Reading såvida det nu inte är ett taget namn.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ungefär min tanke... Reading och yrke författare är ju klockrent. Det är faktiskt hans riktiga namn :)

   Radera