torsdag 16 juni 2016

Hett i hyllan #44

Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?

Ännu en bokreabok från 2013, men den här gången inte en serie.
Det måste ha varit så att många skrev om Sfinx av Christine Falkenland under en period, så när jag hittade den på bokrean tvekade jag inte. I efterhand har jag upptäckt att detta tydligen är en roman i brevform. Ett upplägg som inte brukar gå hem hos mig.

Den här boken har jag faktiskt satt upp på min boktolva i år, så den kommer att bli läst inom det närmaste halvåret. Lite nyfiken är jag allt på den och hur brevformen fungerar. Återkommer när den är läst.

Om du också vill vara med och visa upp dina böcker, antingen heta hyllvärmare eller heta av någon annan anledning, så lägg gärna in en länk här nedanför. Då hittar jag dig mycket lättare.

5 kommentarer:

 1. egentligen har jag också plockat en gammal bok ur hyllan...

  SvaraRadera
 2. Har sett din hyllvärmarvinjett hos Hannele många gånger men aldrig kommit till skott. Förrän nu. Inser att du tänkt dig en överbliven bok i taget, jag buntade ihop några. Nästa gång ska jag vara lydig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man får göra precis hur man vill :) Jag brukar själv bunta ihop serier, men det finns inga som helst regler :)

   Radera
 3. Jag brukar gilla brevromaner, så det ska bli spännande att läsa vad du tycker ;) Idag skriver jag också faktiskt om ett fynd från bokrean 2013!

  http://lacrimamens.com/blog/hett-hyllan-44.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har satt upp den på planeringen för juli nu :)

   Radera