torsdag 30 juni 2016

Hett i hyllan #46

Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?

Ännu ett bokreainköp från 2013, som fortfarande är oläst.
En dag av David Nicholls var ju verkligen på tapeten för några år sedan, men jag tyckte inte riktigt att det verkade vara min typ av bok. Vintern 2012 såg jag filmen och tyckte den var OK. Inte mer.

Så när jag hittade den på bokrean så köpte jag den. Naturligtvis. Jag får nog faktiskt ta ett snack med den som sköter logiken. Jag trodde att jag hade med den på min boktolva i år, men tydligen ratades den även där.

Nåja, om inte annat så får den väl vara med på boktolvan nästa år...

Om du också vill vara med och visa upp dina böcker, antingen heta hyllvärmare eller heta av någon annan anledning, så lägg gärna in en länk här nedanför. Då hittar jag dig mycket lättare.

17 kommentarer:

 1. Idag är jag med :-)
  https://lottensbokblogg.wordpress.com/2016/06/30/hett-i-hyllan-1/

  Men - En dag. Den tyckte jag var fantastiskt bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul! Jag får nog ta och läsa den då. Förstår egentligen inte varför det inte redan är gjort :)

   Radera
 2. En dag har jag också stående i hyllan. Precis som du har jag sett filmen och det blir då lite svårt att motivera sig att läsa boken, tycker jag. Så himla osmart att se filmen först :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kunde ju inte låta bli att se filmen, tror den gick på TV. Boken köpte jag efter jag hade sett filmen. Förstår inte logiken här ;)

   Radera
 3. Blir första gången idag som jag deltar
  http://boklysten.blogspot.se/2016/06/hett-i-hyllan-46.html
  En dag läste jag för ett bra tag sen och den var inte riktigt något för mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är osäker på om En dag är något för mig, vi får väl se :)

   Radera
 4. Svar
  1. Vad bra att det kom något positivt här också :)

   Radera
 5. denna stirrar på mej från bokhyllan...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Märkligt hur böcker faktiskt kan stirra :)

   Radera
 6. mitt svar:
  http://mrscalloway.blogspot.se/2016/06/hett-i-hyllan.html

  SvaraRadera
 7. En sån där bok som blev så hajpad att man liksom vägrade läsa den. :) Typ som Niceville, en annan av mina hetingar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är nog inte för hajpen som jag inte har läst den, inte bara i alla fall :) Det är mest det där sliskigt romantiska som jag minns från filmen. På film funkar det (ofta) för mig, men i böcker så får det mig att må... lite illa ;) Niceville har jag läst, den var väldigt bra.

   Radera
 8. Jag tyckte den var bra, men inte hela vägen kanske :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har preliminärt satt upp den på min boktolva 2017. Får se om den klarar sig hela vägen. Listan brukar bli lång...

   Radera
 9. Hör till dem som läste men inte tyckte särskilt mycket om. Alltså okej. Välskriven vill jag minnas. Säkert också bra gestaltat. Men handlingen var inget för mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland så vill man ju bara läsa och kolla vad alla andra har gillat så mycket. Vi får se vad jag tycker sedan när jag har läst den. Om jag inte gillar så kan jag ju ge bort den och få ett litet hål i hyllan :)

   Radera