fredag 3 juni 2016

Presenter, presenter, presenter!

Någon fyllde ju år förra veckan (gissa vem!) och fick precis det hon önskade sig. Dessa fick jag packa upp direkt på morgonen.
Vågspel av Ann Rosman, Tiggaren av Sofie Sarenbrant, Det andra ansiktet av Mari Jungstedt, Sjuka själar av Kristina Ohlsson, Mannen mellan väggarna av Emma Ångström och Utmarker av Arne Dahl. Någon kanske drar slutsatsen att jag är barnsligt förtjust i svenska spänningsförfattare. I så fall stämmer det.

Av någon anledning så hade releasedatum flyttats för några av böckerna, så två stycken dök upp i slutet av veckan. Två skräckmästare och faktum är att de påminner en hel del om varandra.
John Ajvide Lindqvists novellsamling Våran hud, vårat blod, våra ben och Stephen Kings Den som finner.

Enligt den information jag har fått så återstår ännu en bok, som släpps den här veckan.

12 kommentarer:

 1. Åh, stort GRATTIS i efterskott! Vad härligt att du fick allt du önskat, och lite till. "Mannen mellan väggarna" och JALs bok är jag mäkta nyfiken på. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Just Mannen mellan väggarna vet jag inte hur länge jag klarar att låta bli att läsa :) JALs bok får nog dröja, det är ju noveller och det läser jag ju bara mellan böcker.

   Radera
 2. Grattis i efterskott. Wow vilka fina presenter.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, jag är fortfarande lycklig i hela kroppen :)

   Radera
 3. Grattis i efterskott!! Vilka bra böcker du har fått hem! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, så där bra blir det med en väldigt specifik önskelista :)

   Radera
 4. Åh vilken härlig bokhög! :D Finns inga bättre presenter än böcker :) Grattis i efterskott! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Böcker måste vara det bästa man kan få, kan inte tänka mig något annat. Eventuellt skulle det vara presentkort i en bokhandel då :)

   Radera
 5. Åh vilken härlig samling böcker. Jag sitter här och dreglar :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du må tro att jag har klappat på dem mycket... jag har inte ens tryckt in dem i bokhyllan utan de ligger så jag kan titta på dem :)

   Radera
 6. Grattis i efterskott! (Fast jag tror att jag grattade dig på Insta kanske, men jag är lite småförvirrad av värmen just nu.) Härligt med så många fina böcker som har fått flytta hem. Men det leder ju till en viss beslutsångest i vilken ände en ska börja ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Värmen får de flesta av mina hjärnfunktioner att kollapsa så jag vet precis vad du menar :) När jag tittar på högen så vill jag läsa alla på en gång...

   Radera