fredag 27 december 2019

Vi möts igen 2020

Något jag har märkt sedan jag startade den här bloggen är att gamla favoritförfattare får stryka på foten till förmån för nytt och spännande. För att inte tala om alla de författare som jag gillat efter att ha läst bara en enda ynka bok av dem. Den här utmaningen är till för att råda bot på det problemet.

I denna tredje upplaga har jag inte bara valt författare som jag endast har läst en enda bok av, en del har jag läst ganska många av. Det de alla har gemensamt är att senast jag läste dem så skrev vi 2015.

De författare och böcker jag har tänkt mig är följande:
Fredrik Backman (Björnstad)
Anne Holt (Flimmer)
Rachel Joyce (Två sekunder i Byron Hemmings liv)
Jens Lapidus (VIP-rummet)
Marissa Meyer (Scarlet)
Anders de la Motte (MemoRandom)

6 kommentarer:

 1. Oj, det känns som att det är så ofta för mig. Jag läser en bok som jag tycker mycket om och tänker att den här författaren ska jag läsa mer av och sen glöms det bort...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det händer mig jämt, det är helt omöjligt att hinna läsa alla författare som man gillar så man får helt enkelt göra en utmaning för det :)

   Radera
 2. Har läst fyra av dessa :-)
  Varje gång jag ser Joyce bok så undrar jag över översättningen av titeln och hur man resonerar. Jag läste den på engelska och den heter Perfect.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fyra av sex är ganska många :) Översättningar kan ibland bli knepiga. Nu vet jag ju inte riktigt vad som händer i hela boken, men den torde ju vara lite mer än två sekunder...

   Radera
 3. Svar
  1. Det är därför jag ska läsa den allra först nästa år :)

   Radera