torsdag 14 februari 2019

Hett i hyllan #183

Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?

Och så ett snabbt hopp till början av december 2015.
Jag vann både Fadersmord och Fotografiet i en tävling hos Bookmark Förlag då i december. När jag fattade vem den Carina Bergstedt var som hade skrivit dem så läste jag snabbt den första. Fotografiet, som är andra delen i serien om Anna Eiler, står dock fortfarande oläst.

Jag gillade verkligen Fadersmord och Carina Bergfeldt imponerade lika mycket om författare som reporter. Hon har en osviklig förmåga att berätta något så att man fattar. Både som författare och reporter. Jag hoppas att hon har tid att skriva fler böcker och jag ska nog försöka ta tag i den här boken. Snart.

Så här står det på baksidan:
Inslingrad i näckrosornas stjälkar ligger en styckad kropp. Ett styckmord får invånarna i Skövde att hålla andan. Inte minst drabbad känner sig reportern Julia Almliden som har personliga skäl att oroas av upptäckten. Polisassistenten Anna Eiler får i uppdrag att utreda fallet, och en efter en kommer gruvliga hemligheter ur det förflutna upp till ytan. Men vad är det som gör att alla vittnen vill skydda den man som skadat så många?

Om du också vill vara med och visa upp dina böcker, antingen heta hyllvärmare eller heta av någon annan anledning, så lägg gärna in en länk här nedanför. Då hittar jag dig mycket lättare.

11 kommentarer:

 1. Jag har läst en bok av henne och den var mycket bra
  https://lottensbokblogg.wordpress.com/2019/02/14/hett-i-hyllan-131/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fadersmord är den enda jag läst av henne, den var riktigt bra.

   Radera
 2. Jag har Fadersmord i hyllan, kanske man skulle läsa. https://eggetbok.blogspot.com/2019/02/hett-i-hyllan-82.html

  SvaraRadera
 3. Jag var rätt så nyfiken på de böckerna när de kom, men det blev aldrig av att jag skaffade dem. Min hyllvärmare finns här https://boklysten.blogspot.com/2019/02/hett-i-hyllan-183.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag råkade ju vinna dem, men jag hade egentligen glömt bort dem tills Carina Bergfeldt började synas i TV varje dag :)

   Radera
 4. Här skriver jag om min hyllvärmare

  https://mittbokintresse.blogspot.com/2019/02/hett-i-hyllan-vecka-72019.html

  SvaraRadera
 5. Inget jag läst. Min egen heting har jag dock påbörjat en gång i tiden: https://bokdivisionen.wordpress.com/2019/02/14/hett-i-hyllan-grandavagen-7/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag skulle nog säga att Carina Bergfeldt är lika bra författare som hon är reporter :)

   Radera
 6. Den där boken kände jag inte till.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är synd att hennes böcker inte är mer kända för den första var väldigt bra.

   Radera